Počet zobrazení stránky

neděle 13. února 2011

Jsou věci o kterých bude nutno jednou mluvit i nahlas !

Bild von HC Strache auf einer Bühne mit erhobenem Zeigefinger




Nástup sil TEMNA aneb vlci v roušce beránčím ???? !!!!!
Datum: 13.2. 2011, 00:20 - dnes v 00:20
 

B-)
Dnes se chci zabývat tématem , který sice zatím vcelku mimo pozornost mediální stream,ale velice rychle překresluje politickou mapu Evropy .
1/Jde o nástup sil, které bych nazval národní pravicí, která má dnes podobu populistické / lidové pravice / a je v mnoha případech nazývána účelově či dokonce v duchu podprahové propagandy krajní či extrémní pravicí !
Jak lze dohledat v mnoha historických pramenech a dnes dokonce i tzv. seriozní zdroje připouštějí, že originální forma autoritativního nacionalismu se silnou sociální akcentací zvaná fašismus byla vlastně reakcí těch politických sil - které viděli v nástupu revolučního komunismu včetně jeho konotace nazvané intelektuály - židobolševismus -velké nebezpečí či dokonce přímou hrozbu pro společnosti, které se vzpamatovávaly z následků WW 1 .
To že toto jinak sociálně prozíravé hnutí bylo podporováno tradicionalisty, konzervativci , monarchisty a jinými pravicovými elementy či entitami uvedených společností je samosebou !
Fatálním momentem pro tato hnutí byl nástup německého nacionálního socialismu který použil kromě retoriky a instrumentů fašismu také idee a od nich odvozené instrumenty, které s původními ideemi pravicových autoritativních režimů či dokonce italským fašismem málo co či vůbec nic společného !
Ano, mluvím a to naprostě nezakrytě o myšlence zbavení arssjké společnosti elementu židovského - která vyústila naprosto ve zrůdný, sofistikovaný a téměř s průmyslovou dokonalostí děj - GENOCIDU - zvanou šoa - holokaust či méně užívané pojem šach ! 
Je neoddiskutovatelnou skutečností, že genocidu takových to rozměrů , parametrů a technik lidstvo ve svých dějinách nezažilo a ani vyhlazování Armenů Turky či genocida obyvatel Kambodže tzv. Rudými Kméhry  není apriori srovnatelná !
Je ovšem také nutno velice otevřeně a bez skurpulí říci, že bolševický teror na území Sovětského Ruska, Ukrajiny a některých jiných lokalit pozdějšího SSSR včetně vyvraždění symbolu Ruska do roku 1917 tj. carské rodiny proběhlo v režii politických pracovníků a členů Čeky -NKVD, z niž velké množství tvořili židé !!!!
Ale prosím to vše jenom pro komturaci a strukturaci historických dějů !
2/ Po skončení WW 2 a hrůzy s tím spojené se svět velice rychle pod vlivem událostí let 1945-8 ve východní Evropě ustálil na konsenzu politického bratrství duality stran konzervativních a socialistických za občasného přibrukování liberálů v zemích západní Evropy !
Velké partaje komunistů - hlavně Itálie a Francie byli drženy na velký distanc od tzv. velké politiky a post-fašistické strany budˇ tvořili periferii politické mapy a nebo byly pod soustavnou zpravodajskou kontrolou orgánů vnitřní bezpečnosti či vnitřní kontra-rozvědky !
Jak ale šel život, tak se mladší generace nacionalistických politiků zabývala otázkou, jak dostat strany tzv. krajní pravice z politického gheta ! V každé zemi na to šly trochu jinak !
V Itálii prof. Fini velice pozvolným procesem nejdříve vykonal cestu do Izraele, potom se zřekl adkazu Musoliniho a přetvořením post-fašistického MSI vznikla Národní aliance, která dnes je součástí vlády S.Berluconiho již několikáté volební období a tento muž kráčí krok za krokem možná na post ministerského předsedy zatím regionální velmoci s velkým vlivem na Lybii - tj. zemi, kterou tato část Evropy potřebuje z mnoha důvodů !
V Rakousku byl dlouho předsedou strany typologicky stejné dr. Heider. Zednářský stream ho vykresloval soustavně jako demona,ale málo kdo již mluvil otevřeně, že tento muž studoval v USA a byl připraven hnutím kožených zástěr.
Dle mého soudu pozvání do vlády Rakouska asi před cca 10 lety předsedou rakouských konzevativců  dr. Schuslem bylo vypuštěním balonku, jak bude evropský establisment reagovat na možný vstup do vlád obecně !
Hysterii si všichni pamatujeme .......,vše nějak odšumělo a pak roztřžka v této straně a tragické umrtí předsedy dr. Heidera vedlo k odstavení vesměs příbuzenské kliky Heidera a jeho nahrazení současným předsedou Strachem. Odstěpenci si vytvořili partaj stejných parametrů, která působí hlavně v Korutanech  !
Národní fronta vedená Le Penem šla ve starých šlepějích a byla vesměs v izolaci doma i v zahraničí - byl uskutečněn neúspěšný pokus o de-lepenizaci, v zahraničí tato formace pouze velela okrajovým formacím s  neonacistickou či white- power náplní !
3/ Jak asi před 9 lety konstatoval předseda italské strany Liga severu a strany současné vládní koalice U.Bossi - EU je spolkem zednářů, teploušů, bolševiků a bankéřů .Je nezpochybnitelnou skutečností, že projekt EU současné podoby je výsledkem politického inženýrinku zednářské lože Velkého Orientu a jde vlastně o jakési "zopakování francké říše" na poměry světa éry globalizace a mondalizace 21.století ! 
Určitě citlivý pozrovatel dějů nepřehlédl, že velkou část ideologického think thanku tvoří generace horkého léta roku 1968 - čili trockisté, maoisté, enviromentalisté a jiné konotace pokrokářů a velkých pozitivistů a přímo atheistů ! Zase si nenalhávejme , že tento think thank - jehož ideologickou obsesí je multi/kulti, genderové a feministické myšlení, homosexualismu , pozitivistické vnímání práva, ražení oikofobie vše co souvisí s rozkladem konzervativní triády tj . Bůh- vlast- rodina - je v mnoha případech tvořen židovskými intelektuály a vlastně následníky již shora uvedeného žido-bolševismu !
Ona tato skutečnost sama o sobě dráždí mysl mnoha antisemitů a když k tomu připočtete fakt, že jedním z atributů multi-kulti je téměř organizovaný dovoz ze zemí třetího světa, protěžování těchto entit na úkor domorodého obyvatelstva a trpění takových věcí- skutečností , jako je jejich separování od majoritní společnosti, pronikání islámu jako víry a postavení téměř coby národních "HOSTů", je jenom logickým výsledkem - že síly národní pravice nabírají opět na síle !      
4/ Pánové jako jsou Strache, Wilders i Dewinger / Rakousko,Holansko,Belgie/ jsou poučeni chybami svých předchůdců a kromě obligatorní návstěvy Izraele se přihlásili k tzv. Jeruzalémské výzvě -která je vlastně pamfletem evangelikálních sionistů . Po posledním sjezdu Národní fronty ve Francii se sice chopila vedení dcera Le Pena, ale už i ONA pracuje na vlídnějším image směrem k sionistickému státu !
Události na Blízkém východě a radikalizace islámské entity v Evropě posiluje nálady anti-islámské a k těmto se připojují i síly - které se netají white-power názory. Vznikají dokonce takové absurdity, že angličtí hooligans sdružení v EDL mávají prapory izraelského státu ...bez komentáře ,raději !
Celkovou zjitřenou situaci přikrmuje filosemitský stream, který svoji v mnoha pířpadech nekvalifikovanou a asi i záměrnou propagandou využívá současné situace v Egyptě k potřebě vytváření dalšího nepřítele !
5/ Vůbec nemám chuť se zabývát událostmi v Egyptu, kde šlo o sociální revoltu mladých lidí, kteří kromě toho, že mnozí mají tak cca 2 dolary na den a žádnou budoucnost jejim vcelku lhostejné - zda Egypt bude mít k Izraeli vlídný, podlézavý či odměřený vztah. Oni chtějí normálně žít - tj. participovat na HDP, cestovat a nevypadat v očích západních turistů jako Ti, kteří za pár centů budou mít statut otroka - vcelku prosté, že ????
Jak prohlásil nedávno zesnulý bard a leader našeho katolického exilu prof.dr,ing. Brom - přijetí tzv. Bealforovy deklarace je příčinou všch zmatků na Blízkém východě . Nemám důvod nevěřit tomuto cithodnému akademikovy, které na Universitet Denver vedl katedru rusistiky a mezi jeho žáky patřila i pozdější ministrně zahraničí USA C.Riceová. Ono jeho sdělení bývalému zeměpánu, že se stará o vše možné ve světě a doma má mírně řečeno nepořádek také o ledas-čem vypovídá !
To že vše souvisí se vším a v globalizovaném světě tuplem - je snad nasnadě. Že je nutno pochopit, že jedině vyřešení problému Palestinců včetně statutu města třech monoteistických náboženství Jeruzalema a přístupu budoucího státu Palestinců k vodě je alfou a omegou všeho a tím to zvadlo !
Vše ostaní je pouze propagandistická vata a jsem vlice obezřetný před poskakováním v dresu toho či ono ...., vždy cui bono a cui probest ?
Jaroslav Kronus

3 přiložené soubory
orlice.jpg
orlice.jpg - 65,61 kB
Zobrazit  |  Uložit
DSC01026.JPG
DSC01026.JPG - 642,10 kB
Zobrazit  |  Uložit

Baner_KC.gif - 20,74 kB
Otevřít  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat