Počet zobrazení stránky

neděle 6. února 2011

Pane Bartoši .................já nikdy nezůstávám nic dlužen !

Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín
Před 31 minutami · · · Sdílet



    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín Tato iniciativa je pokračováním Manifestu téhož jména . To že kromě permanentní aktivitické idiocie je tato spolu ze spolkem Kecan z Rokycan zarukou kontinuity blbbosti obecně lidské je jakýmsi doplněkem dění v naš íbanánové chazarii !
      Před 27 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín Tato Iniciativa je předvojem současné Hradní partičky a tribunem všech těchto segmetnů je jistý apoštol - novinář M.A.Bartoš. Tento sám deklarující se ryzí konzervativec a teolog působící na portálu První zprávy na mne působí sice toztomilým dojmem, pro fan club současného zeměpána je přímo viagrou a ori nějteré starší dány tohoto fan clubu může míti i efekt Robertka !!!
      Před 22 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín Mne jeho publikační činnost dává dvě informace - bud vyhotoví článek, ze kterého slouhové hnutí Pravdy, láskya bratrské pomoci se mohou pominout a dokonce začnou kvičet obligatorí tezi o vznášejícím se plynu...a nebo vyhotoví článek, která je takový nedodělkem, že i jeho mírně jednodušší stoupenci mající mentalitu Sparta či Slávie vyjadřují jisté pochybnosti !!!
      Před 19 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín
      Já nemám zájem ani jiný interes se zabývat in margine jednotlivými články tohoto šuhaje, protože kromě vlastní hlavy neje mv ničích službách a ani nehodlám do nějakého vlaku konjukturalistů vsutpovat !
      To ponechám vyhozeným novinářům ze Synd...ikátu, kteří jsou dnes opět zvaní novináři - přitom jejich angažmá spočívá v prohlížejí archiválii, dělání rozhovorů z komiky z národn íscény a střežení vrátnice !Zobrazit více

      Před 17 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín Pouze se obecně vyjádřím v obecné rovině a to spíše k duchu dvou článků- tj těch, které jsou v prním příadě trochu slabším obsahem a ten druhý spíše spekulativním a ta ktrochu součástí hry s protivníkem z klubu Kecan z Rokycan ! Nakonec tvorbu uvedeného najdete na portálu První zprávy.cz a jeho blogu a hodnocení č ijinou činnost si provedte sami ....máte-li zájem !
      Před 15 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín
      Jeden se jmenuje zaplní-li Suverenita prázdný prostor ? Haupt-motivem této úvahy je moment, zda Suverenita převezme úlohu euroskeptické strany, která by mohla býti stranousrdce současného presidenta, který dle mnoha indidicí odepsal Svobodn...é, svého žáka Macha i jeho svazáckou tlupičku.....
      On prostor se dá naplnit v zásadě v obecném smyslu dvěma způsoby -1/ na zelené louce postavíte cosi nosného, jehož základy budou ukotveny v realitě současného světa a budete to dále kultivovat , pěstovat atd....2/ můžete též formou či spíše metodou hypoteních bublin postavit svět podobný Potěmkinově vesnici a pak po zplasknutí bubliny se celý zboří jak domeček z karet !
      Prohlédne-li si každý "mozkový"trust frau BOBO a vzpomene-li si na jejího otrlejšího předhcůce jménem Sládek, může lehce dovodit, akým směrem vše půjde ......
      Druhý se zabývá otázkou, kam jistá Tydlitátová je ochotna zajít ? Obecně platí, že každý je ochote nzatím až ta kdaleko, jak je mu to umožněno - jinak se zničí !
      Jestli této mentální krasavici stanovíte mantinely " hákem", kruhovou obranou, podivnou válkou nikoho či technikou vozové hradby je u každého na zvážení !
      Jinak hezký den a opravdu kontinuita lidské blbosti POKRAČUJE !!!
      Zobrazit více


Žádné komentáře:

Okomentovat