Počet zobrazení stránky

úterý 8. února 2011

Ono se dá blbnout i roztomile a hlavně DOBŘE !

 Gajdova(ne)vernaMorava

 

 

Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín

Před 15 minutami · · · Sdílet



    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín
      Současné tahání se o peníze ve zdravotnictví - jsem již řešil a vše je následkem, kdy si lobby framacetuická za pomoci politických zmet.ů typu julínek a spol .....
      Kolik desítek miliard bylo odčerpáno ve prospěch šizunků, zlodějů a jiných pa...razitujích partišek- které si oblíbily budovat kapitalismus stylem - jak rozkrást veřejné finanční toky a vše, co jim spadlo za pár korun či dokonce nevratné úvěry do KLÍNA !Zobrazit více

      Před 11 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín Lékaři prostě vždy utřeli NOS a najednou vše přeteklo a nárazová akce zoufalství zastihla politický lumpen-proletariát v neglišé a tito nevědí co s tím a proto házejí rameny a kvičí jak pominutí !
      Před 9 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín
      Ono vše už tu bylo - když se v polovině třicátých let ptali jednoho vykuka z Agrární strany , zda Hitlera či Stalina - odpověděl. že raději Hitlera - protože mu nechá plnou sřajtofel !
      To že pak dotyčný čalouník s knírkem posla do KT i mnoho... lidí z partaje dotčného seského hřbeta je už jenom smutným dokreslením blbosti českých měštáků !
      V roce 1939 , když přišla okupační armáda 3. Říše, organizovala vaření guláše pro obyvatele protektorátu a ti si rádi šmákli.., jak smutné a přitom se neustále opakující i několik let před příchodem komunistů k moci, že ???
      V archivu , který zůstal po NOF je uloženo hlášení jednoho předsedy lokální pobočky nadřízeným.
      On se vydal na kontrolu činnosti svých podřízených a na posouzení všeho, co s okupací u něho v regionu se dělo!
      U lokální vývařovny potkal předsedu tamějších bolševiků- který s blbostí sobě vlastní na něj kvikl- ta kco bratře, už tady máš ty svoje a na co máš ten bič- na mne ?
      Bratr fašista se usmál a odpovědě ltomu blbovi - víš soudruhu, Oni nejsou moji,ale jdu se podívat jakČčechům chutná a tvoje jsem tady viděl skoro všechny a někteří šli s bandaskam iněkolikrát !
      Já tady nachytat někoho z mých, ta kho tím bičem seřežu !
      Zobrazit více

      Před 2 minutami ·

    • Koruna česká -monarchistická strana Čech, Moravy a Slezka Kolín Snad je pointa srozumitelná, kontext také a můj způsob myšlení dostatečně srozumitelný !
      čest práci !


Žádné komentáře:

Okomentovat