Počet zobrazení stránky

čtvrtek 20. ledna 2011

S Dělníky na věčné časy a nikdy jinak - čest jejich práci !

Předmět: zaslání stádo-vůdci Bc. Vandasovi Tomáši
Datum: 20.1. 2011, 11:41 - dnes v 11:41
 

:-D

Servus pane
předsedo, bratře, nacionalisto a Mesiáši Dělníků a prostomyslných ,

z pověření vlastního svědomí , saturovám čínským čajem a meditací a To hlavně - unešem hloubkou Vašich myšlenek, charismatem a imagem se obracím na Vás v dobách pro na společnou Vlast nelehkých !!!!!!!!

Vím, že cesta k cíli, kteý bude charakteristický tím, že vy budete kancléřem, Šlégrová Vám bude vařit kafe a možná se občas s Vámi i sblíží / samozřejmě duchovně - jak jinak / a Bc. Zbela bude ponořen do psaní dalšího projevu v nedělním pořadu  - Fýrer Vás má rád - je daleko ,ale ....

Citím, že naše banánová ČEZ-ká demokracie i tak křehká se potácí ke dnu a je potřeba ji společnými silami spasit ! Já zatím budu v PL Havlíčkův Brod pozorně sledovat vývoj uálostí a pak na propustce to všem vytmavím. Lapidárně řečeno, máte vše na svém hrbu a prosím, nezklamte !  

Bojím se o paralyzování orgánu zastupitelského a to obou jeho komor. Nní to tak dávno, kdy jeden vykuk v poslanecké směrovně hřmímal, že je třeba, aby mandát poslance byl vtažen do režimu analogickému v právní normě zvané zákoník práce. Argumentoval, že třeba při pracovním úrazu nemá poslanec národ na 5 platů a co by si jeho příbuzní počali, kdyby byl třeba setřelen nad Afghanistanem !
 Nevím co je příbuzní, ale kdybych se dozvěděl, že Usama bin Láden něco podobného chystá, doporučil bych cestu mnoha členům tohoto politického panoptika - by´t ustanoveného volbou občanstva naší krásné země !

Co mne ale zenpokojilo tuplem byla skutečnost, že do Senátu v Kladně chce kandidovat jistý neviňouch z povolání zovoucí se poeticky Stehlík. Ano, je to ten privatizer Poldovky, kde dnes zůstalo něco mezi měsíční krajinou a místem po atentántu v Iráku !
Jsem přesvědčen, že když ve svém politickém nekližé vstoupíte zde do boje, tak v kdysi rudém Kladnu se opět probudí proletářský duch a Dělníci budou bodovat. Zjednodušeně řečeno - odeberete velké procento hlasů tomu zkrachovalému kapitalistovi a dějiny Vás určitě jednou ocení !

Obrátil jsem se na Vá kromě jiného proto, že vlastně marketinkově splňujete Dvě v jednom ! Ten první kousek ze sněmovny není žádný myslitel a Stehlík je docela slušný hochštapler ! Jelikož vy máte obě skutečnosti vstřebané, ta ks chutí do TOHO a polovina je HOTOVO !
S pozdravem Kéž by nám pán Bůh zdravého rozumu zachovati ráčil

Kronus Jaroslav - Kolín
P.S. Mám pro Vás ještě jednu příjemnou novinu - v Kolíně se připravuje výstava s názvem  - Kolín, jak ho neznáte ! Jeho součástí bude i Vaše MO DSSS Kolín a věřte , že i v městě tak otrlém jako je toto město na Labi / ČSSD zde má 23 % / budou lidé  valit oči !- 

Kronus Jaroslav

3 přiložené soubory
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit
55fcb4a9edac1e7e3adcd9b3093ab.jpg
55fcb4a9edac1e7e3adcd9b3093ab.jpg - 24,52 kB
Zobrazit  |  Uložit
lejno.jpg
lejno.jpg - 45,69 kB
Zobrazit  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat