Počet zobrazení stránky

sobota 15. ledna 2011

Pořadek musi byt........................

Předmět: zaslání - dotaz
Datum: 15.1. 2011, 09:23 - dnes v 09:23
 

Dobrý den pane řediteli,

dne 18.1.2011 v 17.00 hodin se lokalita u sochy patrona zemí Koruy české stane zase dějištěm zvláštního úkazu - viz příloha !

Mám prosím dotaz - jelikož jsou dny na měsíc leden nadprůměrně teplé, atmosfera bude dle všeho hustá a dá se předpokládat i notná žíznivost některých protagonistů mentální přehlídky modní včetně těch, kteří tam budou jim samotným na truc - mám dotaz :

Mohu prosím doručit či spíše nechat doručit na dotyčné místo a v daný čas 1-2 basičky tekutého chleba zvaného pivíčko či něco ostřejšího ?
Jsme názoru, že i tato komodita prospje celkovému zdaru akce samotné - čímž neříkám, že nelze předpokládat i fačkovačku mezi aktéry a tudíž bych se nerad do něčeho tzv, namočil !
Jelikož jste v těchto místech už viděl od předání moci hodně, chci prosím znát Váš názor či stanovisko !!!
S pozdravem Kronus Jaroslav - provokate. po´touchlík a Švejk v záloze !

příloha :

pondělí, 10. ledna 2011


Bonzovat se nemá, hlásit se to ale musí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Předmět: zaslání - téměř upozornění
Datum: 10.1. 2011, 12:31 - dnes v 12:31

;-)
Dobrý den pane starosto .

z titulu svoji funkce jste osobou jak politickou, tak i managerskou. Situaci na Praze 1 obecně neznám,ale sleduji pravidelně sešlosti mnoha spolků či jiných variací lidského snažení spasit svět, které si vyberou teritorium Prahy 1 pro sdělení, že jsou to ONi, kdo je hlavou POMAZANOU, ačkoliv mnoha případech připomínají spíše hlavu namazanou či jinou zpitomnělou !!!!

Myslím to upřimně a nikoliv v duchu teze jistého koloťuka, nad kterým se možná stahují mračna, že mám jisté obavy z 18.ledna letošního roku a to zejména z lokality kolem sochy patrona české země Sv. Václava .
Zde má býti konáno shromáždění / a snad i pochod/ , které se zove Postavme se proti teroru páchaném na křes´tanech !!!
Jak jsem pochopil, tak duchovním otcem této akce je pan Ignác Pospíšil, předseda Mladých křestanských demokratů. Zde bych žádných starostí neměl, protože tento muž je nejenom agilní, ale také velice respektovaný a lidově řečeno- žádný MAGOR !!!!
To že přijdou i mnozí jeho příznivci, či lidé spojeni kladně s myšlenkou protestu -ač mohou býti vnímání z hlediska streamu rozporuplně, také není nic proti ničemu. Může se objevit nějaký horkokrevnější řekněme exot, ale to dotyční organizátoři ustojí..........
Z čeho mám ale velkou obavu, že na svém webu/blogu osoba, která se jmenuje dr. Tydlitátová a je spíše ve shora uvedených kruzích vnímána jako Euálie Čubíková z románu Zvonokosy vyslovila tezi, cituji : po štvavém článku Magistra Semína mám chuť se tohot zúčastnit může vyvolat jistou tenzi, která může skončit lidově řečeno fackovačkou !
Vtip je v tom, že tato dáma - majíce dojem, že je sice olivovu ratolestí - a přitom spíše připomíná svým vystupováním a projevem notně a nevábně vypadající slovy poslance EP Fagana na adresu tzv. presidenta EU hadr na podlahu a navíc se takových to akcí občas zůčastní s jí podobnými modely a jinak se mentálně projevujícími kousky - je zde riziko výše uvedeného !!!
Nepochybuji o tom, že policie i správní ogán bude profesionálně připraven. Já si jenom dovoluji navrhnotu, zda by také neměl býti přítomen znalec z oboru psychiatrie a 1-2 vozy RZS, které by mohly plnit i funkci ordinace !!!!

Osobně se této akce nezůčastním ,protože vidět tolik POKLADů na jednom fleku by mohlo ohrozit můj zrak a potažmo i zatím vcelku fungující rozum !
S pozdravem a jistou úctou
 
Kronus Jaroslav - lokální variace Švejka, po´touchlíka a euro-cynika

Kronus Jaroslav

2 přiložené soubory
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit
55fcb4a9edac1e7e3adcd9b3093ab.jpg
55fcb4a9edac1e7e3adcd9b3093ab.jpg - 24,52 kB
Zobrazit  |  Uložit


Žádné komentáře:

Okomentovat