Počet zobrazení stránky

pondělí 31. ledna 2011

Život v ČR je opravdu lepší než Dikobraz !!!!!

před několika sekundami · · · Sdílet

    • Kronus Jaroslav
      Komentáře
      1 smějící se bestie českým nár-soc | E-mail | Web | Sobota v 16:38 | Reagovat

      Dobrý den pane "místopředsedo ", snad toho moc nezkazím, když bez ironie s vykáním použiji staré dobré Přemku,
      něco mírně kritických , nikoliv skeptických ...poznámek na Vaši krátkou noticku.
      1/ Heslo zpět z vandur domů nepoužili kruhy ČSNS, nýbrž ČSSD jako výzvu pro bývalé členy,kteří po chvilkovém poblouznění a zadání si s KSČ byli z této odejíti po prvním příznacích zvaných bolševizace !
      2/ Návrat dr. Vyvadila dle mného soudu může být předzvěstí návratu těch, kteří po deparoubkizaci v ČSSD hledají nové angažmá a mnozí mají původní kořeny v ČSS !
      To samo by nebylo nic proti ničemu, protože přijdou lidi nezprofanovaní, kredibilní, s jistým společenským postavením a co hlavně - lidé mající styky s těmi, co mají PENÍZE !
      To že časem b.Paroubek může i tohoto procesu využít nějakým způsbem pro jev, o kterém občas mluví media - tj vytvoření truc-antiČSSD strany je dle mého soudu reálné. Snad se to nezastaví jenom v pdobě vzniku SPOZ, vzetí cca 4,5 % voličů a pak odchod !
      Oni si možná časem nechají říci i kruhy v ČSNS v konkurzu, neboť vlastní autorská práva na znak strany a na peníze slyší všichni !
      P.S pro pana Khola - pane Khole, nelze Vám upřít vytrvalost a snahu při hledání cesty z bludného kruhu. Bohužel či spíše bohudík kolo nebude nikdy hranaté ....
      Vámi zaslaná materie ČHNJ má několik velice světlých momentů, bohužel považuji za školácké přímo hloupé si zadávat se Skácelem a jeho post-edelmanovským souborem ! Oni Vás téměř označili za přítele a to je punc sebevraha ....., mějte se n apozoru před nimi !
      Ty časy, kdy se dr. Trkal objímal s dr. Edelmanovou jsou již dávno pryč _!
      Rozbalit
      2 David Khol | E-mail | Včera v 13:58 | Reagovat

      Pro pana Vránu - tedy můj text byl spíše obecným zamyšlením, vedeným snahou poukázat na některé takříkajíc tradiční chyby, kterých se v České republice dopustily národovecké strany (těch chyb a omylů je mnohem víc, snažil jsem se poukázat aspoň na ty nejvýraznější)včetně ČSNS. Zaslal jsem to lidem, o kterých mám určité smýšlení - je na ostatních, jestli ten potenciál dokáží využít. A ČHNJ je pro mne prostě zajímavá strana, jedna z mála, která se blíží ideálu národní strany - i ta má své chyby, ale dokonalá není žádná strana. A totéž platí i o jednotlivých osobnostech a lidech. Ostatně - i zde zmíněný Jiří Vyvadil udělal svého času několik omylů - uznávám na něm ale to, že dnes to jako chybu přiznává, zatímco jiní nejsou schopni ani minimální sebereflexe.
      3 smějící se bestie českým nár-soc-sosáme ! | Teď | Reagovat

      Mohu jenom zopakovat, že čtverec nikdy kulatý nebude.
      Je opravdu humorné mluvit o reflexi a tíhnout ke p.Skácelovi !
      On mi připomíná zajíce, který přijde za doktorem a stěžuje si na velikost svého údu !
      Doktro mu říká, že je to fantastická přednost a ženy i určitě ocení !
      Zajíc smutně konstatuje, že když vidí samici, tak mu sice úd stoupne, ale nahrne se mu do něho všechna krev a On omdlí - česky řečeno - s koitu není NIC !
      Zobrazit více

1 komentář: