Počet zobrazení stránky

pondělí 24. ledna 2011

Zaslání

Předmět: zaslání - věru srdečné
Datum: 24.1. 2011, 09:46 - dnes v 09:46
 

8-)

Dobrý den a servus zároveň ,

dovoluji si s jistoud dávkou humoru a přitom uznání okomentovat akci IMV nazvanou trochu poeticky, ale přitom velice výstižně LOUDIL !!!!
Jak jsem pochopil z oficiální policejní zprávy uveřejněné na netu, tak dotyčný švihák po linii svého služebního zařazení coby komisař kriminální policie na úseku jemu svěřeném sliboval v SEDĚ ženám, že když se sním POLOŽÍ, tak postaví na HLAVU vyšetřování jejich OSOB. To že se zřejmě nejednalo o žádné světice jest logické, ale dotyčný zapomněl že i tato sociální skupina má svoji ČEST a nezřídka i DUŠI !
To že idiocie profesní u nás v našem banánovém ČEZ-ku dosahuje horizontů nezměrných ukazuje například bývalá luxusní konírna Albrechta z Valdštejna, která se přeměnila na něco mezi chlívkem a veřejným DOMEM a ještě ji hrdě říkáme poslanecká Sněmovna !
Ona ale dotyčný kuliferda zapomněl, že co jest dovolena Bohovi, Jovovi zakázáno jest a navíc, že na chudý lid musí býti přísnost ! Vemu-li v potaz, že byl i mírně chudý rozumem, tak je logické, že věci dopadly jako dopadly !
Zřejmě zapomněl, že policisté mají ze zákona Zákaz podnikání a jsou preferovaní coby kompenzace 25% příplatekem k platu. On zřejmě ve svoji intelektuální chudokrevnosti se považoval za majitele pily a dotyčné ženy za materiál, který je třeba dle for-šriftu přeříznout - chyba č. 2!
Asi dnes má trochu jiné, než opracovávací starosti a že půjde do civilu bez všech náležitostí je také asi více jak pravděpodobné !
S pozdravem
Poslušně hlásím, že pořadek musi byt a jak by to vypadalo, kdyby na karláku visel na každém stromě vojak bez discipliny

Kronu Jaroslav - Kolín, kverulant, poťouchlík a euro/cynik 
8-);-)

Kronus Jaroslav

2 přiložené soubory
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit
sejmout.jpg
sejmout.jpg - 4,69 kB
Zobrazit  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat