Počet zobrazení stránky

pátek 14. ledna 2011

Jen tak ...............

Předmět: zaslání
Datum: 14.1. 2011, 19:54 - dnes v 19:54
 

;-)

Servus šviháci,

to že jste takovým velice kultivovaným a intelektuálním Bleskem, který občas umí zbouřit i lůzu, o tom žádná.
Dočetl jsem se, že vojin Kefalin ala Karlik Steigerwald se rozohnil, když komentoval  seznam pana M.A.Bartoše se slovy, že jde o čin stejně odporný, jako kdysi seznam českých Židů v kultuře a že je to projevem českého fízlování a kadrování bla, bla bla............
Nevím, zda se dotyčný jenom špatně vyspal či měl třeba trochu "náročnější " večer či dokonce NOC,ale jestliže napíši , že za problémy v KB kdysi nesli odpovědnost - kromě jiného i ing.Salzman, Aron Baloc a ing. Kaplanová - tak je to taky "seznam", by´t suigeneris .
Nic na faktu nemění, že ta jména mohou cosi implikovat , že dotyčný pan ředitel je jeho příbuzným v době schvalování transferu za cca 8 miliard odešel na WC !
Jinak přeji hezký den a mnoho duševních sil, které jsou pro komentátory streamových periodik nutné ...., znám jích několik, kteří se již téměř zbláznili !
S pozdravem Kronus Jaroslav - Kolín

P.S.Možná to bude jenom náhoda, ale jako malý kluk si pamatuji, že v tehdejším Československém rozhlase běžel v neděli dopoledne velice úspěšný seriál jak se máte Vondrovi, kde excelovala jistá soudružka -paní J.Švorcová !
 Scénář napsal kdosi, kdo měl s dotyčným pánem téměř identické jméno !


Kronus Jaroslav

1 přiložený soubor
skenovat0027.jpg
skenovat0027.jpg - 12,35 kB
Zobrazit  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat