Počet zobrazení stránky

pondělí 24. ledna 2011

Přeci opravdu nejsem jako ONI !!!!!!!!!!!!!!

 

Před 13 minutami · ·



    • Kronus Jaroslav Dnes mne potkal asi cca 10 letý romsko-cikánský chlapec a sdělil mi, že jsem moc hodný na dceru jeho sestry -aniž bych je vlastně nějak blížeji znal ....
      Před 12 minutami · · 2 lidemToto se líbí uživatelům Malý Prďola Babson a Massoud Al Rachid.

    • Kronus Jaroslav Detaily nejsou podstatné, to je mezi výše uvedenými - ONO je podstatnější něco jiného : rád si občas pustím písně D.Landy, který se stal nespočetně terčem útoků mnoha lži-humanistického hnoje a přemýšlím, co nám vlastně tento muž sděluje - píseň Vltava či protessong jsou přímo geniálním sdělení toho, co nejsme schopni ve své nadutosti ani schopni vnímat v době, kdy ono zpívané přijde na přetřes - natož v době , kdy písně vznikly !
      Před 9 minutami ·

    • Kronus Jaroslav
      Tak ještě jednou a naposledy - až v ČR bude nikoliv 600 tisícnezaměstnaných, ale tak cca 15o tisíc / tj. těch, kteří dělat nechtějí a nebo je prostě nikdo z mnoha důvodů nezaměstná/, až na průměrný plat dosahne cca 60 a nikoli něěco přes 30 % pracující populace a důchody porostou o cca 700 ročně a nikoliv o 330 Kč, tak si blbněte každá jak chcete a plkejte intelektuálské či přitroublé kecy odrána do večera !
      Ale situace je relativně vážná a to je začátek - jinak řečeno, nejsme na vycházce v parku, ale chodíme po minovém poli.Ono pomoci konkrétní osobě- by´t dílče je z principu sociální věrouky i Katechismu mnohem větší služba Bohu, než žvanění o tom, zda ano či ne ekumena či dokonce interáboženský dialog a přitom jinak nehnout zadkem !!!
      Zobrazit více

      Před 4 minutami ·

    • Kronus Jaroslav To že sem zásady k výše uvedenému etniku - 1/ ty pán, já pán 2/ přesně stanovit společenské mantinely 3/ trvat na jejich dodržování a v případě neochoty si je i vynutit !
      Prosté ,že - tak to je celé - punktum !


Žádné komentáře:

Okomentovat