Počet zobrazení stránky

čtvrtek 13. ledna 2011

Zaslání

Předmět: zaslání slíbeného
Datum: 13.1. 2011, 19:36 - dnes v 19:36
 

8-)
Dobrý den pane Slavomíre,

jak jste i ráčil sdělit, o víkendu Strana národní jednoty slaví své 20- narozeniny .
Dovolte, abych vyjádřil malé blahopřání a velkou formu obdivu, že i malý politický subjekt může existovat dvě desetiletí !!!!
Znám velice dobře Váš programový axiom, který se zve křes´tanský realismus. Občas si ho pročítám, když hledám inspiraci pro svoji intelektuální činnost při hledání odpovědí či vchodisek na cestě sebezdokonalování a poznávání světa kolem sebe.
Nebudu se tajit tím, že plně respektuji zásady rozchodu národů bývalého Česko-Slovenska a tyto zásady z roku 1992 jsou pro mne imperativem. Rád pročítám literaturu vydanou o lidech tzv. Slovenského štátu či jeho protagonisty samotnými - je to jedna z cest, jak pochopit v mnoha případech složité předivo česko-slovenských vztahů !
Dnes se nebudu vyjadřovat ani k otázce kvality českého národního hnutí a jeho analogie na Slovensku. ono t onení jednak meritem věci a jednak moje názory jsou dlouhodobě konzistentní a velice zřetelně artikulované !
Ještě jednou přeji mnoho zdaru ve vašem politickém snažení, mnoho úspěchů vaší politické straně i Vám a těším se na již delší dobu odkládané setkání a hlavně zaslání knih , které mám objednány !

S pozdravem v Kristu a Vlasti zdar

Kronus Jaroslav - ČR, Kolín
Kronus Jaroslav

3 přiložené soubory
cervenobili640x480.jpg
cervenobili640x480.jpg - 112,05 kB
Zobrazit  |  Uložit
Bez_nazvu_1_kopie_kopie.jpg
Bez_nazvu_1_kopie_kopie.jpg - 83,89 kB
Zobrazit  |  Uložit
orlove.jpg
orlove.jpg - 94,42 kB
Zobrazit  |  Uložit

Žádné komentáře:

Okomentovat