Počet zobrazení stránky

pátek 28. ledna 2011

Už na slovo Suverenita začínám míti občas alergii !!!!




  • Odebrat příspěvek
    Kronus Jaroslav

    INZ_Doubrava_BLESK_03_kor.psd

    «

    Přibližně před hodinou · · · Sdílet


      • Kronus Jaroslav Paní Vilímková, po přečtení níže uvedeného možná pochopíte, že nikoliv záš´t proti duu BOBO a XXL jak se domnívá, ale obyčejné poznání - byť mírné činí jejich snažení v mých očích nejenom směšným,ale a to hlavně velice škodlivým !
        Přibližně před hodinou ·

      • Kronus Jaroslav
        ‎- Ale vraťme se opět do současnosti. Jak byste charakterizoval současný morální stav občanské společnosti?
        Dolejší: - Češi už nemají vůli být národem. To, co zbylo, je morálně a intelektuálně zdecimovaná skupina lidí. Národ je takový, jaké ...jsou jeho matky. Matky však potřebují muže, kteří by je chránily a dali budoucnost potomkům. My však už nemáme muže, kteří by byli schopni povstat za záchranu svých rodin a své země. Být či nebýt darebákům nebo zrádcem se stalo lidem pouze způsobem myšlení, které určuje jistota, že nebýt sluhou či darebákům znamená nemít úspěch. A pro převážnou většinu je úspěch natolik žádoucí, že stojí nad morálkou i kritikou. Žádný zločin nikdy nespáchali, dokud nebyl jako zločin zveřejněn, a proto jejich už nic nenutí k zápasu s vlastním svědomím. Ti nejlepší se s největším znechucením a odporem odvracejí od celé občanské veřejnosti a nelze s nimi v politice počítat. Jejich pravda je v tom, že národu nelze pomoci, pokud si každý jednotlivec nechce pomoct sám. Je však stále možné, že všechno významné nebo velké probíhá pomalu, nepozorovatelným růstem. Pokud budeme ve svém marasmu klesat až na hranici vlastního sebezničení, pak snad se ještě najdou muži, kteří se vzbouří. Z vlastní zkušenosti vím, že až když se člověk stane bezmocným a žebrákem, může se mu vrátit prvotní lidská svoboda v hodnocení věcí života.
        Tragédie Evropy, a tím i naše, začala v době, kdy si muži nechali odejmout kordy. Pak už mohli přijít funkcionáři každého druhu, chátrou, obchodníci s čímkoliv, protože čest, hrdost, důstojnost a víra ztratili možnost bránit se. Tehdy začal úpadek mužnosti a civilizace se začala řítit do bezmocnosti. Úžerníci a obchodníci se staly diktátory lidských osudů. Lidé byli donuceni klanět se před oltáři soukromého obchodu a průmyslu. Manažeři, organizátoři a funkcionáři se považují za věštce, vědátory a géniů, za hrdiny velkých činů. Největším obchodem současnosti je zločin. Lidé vědí, že jsou ohroženi organizovaným zločinem v celosvětovém měřítku. Již fungují instituce vydírání zločineckým podsvětím, které se prolínají s politickými stranami, vládami, parlamenty, burzami, bankami, akciovými společnostmi a komedianty. Prosperitu národa nejzhoubnější ničí právě takováto skrytá forma zločinu. Dosud nikdy v našich dějinách nebyla vláda tak dokonale spojená s obchodním podnikáním zločinu jako nyní. I přesto, že neexistuje žádný rýchloúčinkujúci lék na vyléčení choroby tohoto světa, žádná vláda v něm nemůže být spravedlivá, pokud nemá kontakt se všemohoucím Bohem. Potřebujeme oživení víry. Nepotřebujeme, abychom se vyvíjeli materialistickejšie, ale potřebujeme, aby náš život byl duchovněji. Nepotřebujeme větší intelektuální sílu, ale větší sílu mravní. Svoboda člověka nebude zajištěna, pokud lidé dovolí, aby moc soukromých osob vzrostla do takové míry, že se stane silnější než stát samotný.
        Zobrazit více

        Přibližně před hodinou ·


  • Česká politika mne naučila kromě jiného i to, že každý kdo mává národním praporem je velice problematickým .....
    Já jenom v příloze zlehýnka vyargumentuji několik drobností !

    Před 2 hodinami · · · Sdílet


      • Kronus Jaroslav
        Nebyla to náhodu frau BOBI, která na svém webu spustila téměř popalšnou zprávu, která byla naprosto lživá a to, že čeští Cikáni-Romové, kteří nedělají mají vypočítávány důchody z průměrné mzdy ?
        Nebyl to náhodou manžílek paní BOBO, který si ...představuje ochranu českého průmyslu tím, že přesunul výrobu do Číny a zde zůsatlo po něm cca 100 nezaměstnaných ?
        Na netu je výborný článek znlace českého slářství o úloze výše uvedeného pána !!!!!
        Vláda vířivka Tlustý -Tolstoj nám zaponěl tak trochu objasnit jeho propojení s byznysem provozujícím herny !!!
        Mám pokračovat a nebo budem dál dělat, že jsme lepší než Ti ostatní a přitom hnus,hnus a ještě hnus okořeněný šovinisnem ?
        Zobrazit více

        Přibližně před hodinou ·

Žádné komentáře:

Okomentovat