Počet zobrazení stránky

pátek 21. ledna 2011

Johanka z Arku po česku ? Hm, raději Anežku českou ! ,

Slečinko, pročetl jsem si ten Váš rozhovor a musím konstatovat, že kromě ideologických blábolů v něm neni nic, o co by se daly opřít sympatie k Vaší osobě.....patřil jsem k těm, kteří iniciovali trestní stíhání těch dvou bastardů z Janova, co na vás křičeli ta nechutná slova ,ale vy opravdu nezasloužíte nic, než tzv. obdiv lůzy !
Před 29 minutami · · · Sdílet

    • Kronus Jaroslav
      Začnu tak trochu od Adama . ty události v Janově, kde jste se tak trochu náhodu či spíše souhrou okolností stala hrdinkou mi připomínají situaci, kdy náhodný hráč vejde do herny a dá stovku do automatu, který běžně vyplácí tak kolem cca 2-5 ...tisíc a mají na něj políčeno pravidelní vlezdové, kteří tam v době vstupu nahodilce také opruzují !
      Na tu stovku se válce protočí takovým způsobem, že kombinací několika premií a bonusů automat vyplázne výhru 50 tisíc a všichni jsou štajf.
      Dotyčný hráč místo toho, aby da lbarmanovi cca 500 tuzera a odešel začne rozvíjet svoje teorie - lapidárně řečno o hovnu a občas se i do té herny vrátí !
      Zobrazit více
      Před 24 minutami ·
    • Kronus Jaroslav Vlezdové samozřejmě nezapomínají a připravují odvetu - jednou si dotyčný v páše trochu přihne, začně znovu dělat chytrého a oni mu vydělají kůži a ještě na něho zavolají policii. Ta je občas s nimi jedna ruka a dotyčného sejme ! Vůl zůstane volem a pařez pařezem by řekl můj nebožtík otec a mám mu důvod věřit ještě dnes, ač je více jak 4 roky po smrti !
      Před 22 minutami ·
    • Kronus Jaroslav
      To že akce v Janově rozhýbala tamější zahnívající prostředí ,to dnes víme všichni ...., nahlas to ale nemůže nikdo říci, protože z toho byli živi všichni, lichváři, soukromí ubytovatelé, tamější politická věrchuška, klany dealerů, police a...pod !
      Ale nechápu, proč se tam vůbec vracíte, když Vám po této akci ,kdy jste spoustě lidí pomohli se tito odvděčili tím, že zvolili tu stejnou zkorumplovanou sebranku a na Vás se vykašlali ! První chyba !
      Druhá chyba- dokud ÚS nepotvrdí či nezruší rozsudek NSS o rozpuštění DS, platí rozsudek, kde se prví o DS coby tělesu šířící záš´t . Punktum !
      Zobrazit více
      Před 18 minutami ·
    • Kronus Jaroslav
      Bláboly o národním socialismu jsou opravdu šperkem ve Vašem myšlení. I kdyba na dobro jste se hlásili k tzv. českému socialismu Klofáčovu, tak ten byl stejně odporný k Němcům, jako je Váš v současné době k českým Cikánům -Romům ,Asiatům apo.d. To že ten tzv. český národní socialismu po roce 1945 nestačil realizovat svoje hrůzné vize bylo proto, že byl krocen velmocemi, měl relativně málo času a geopolitická situace se zatím připravovala na střet komunismu versus demokracie / viz Trumanova doktrírna /. Asi nevíteo čem píši ,ale s tím si nelamte hlavu !
      Jste hrdinkou pro lůzu a pubetáky a ONo to zatím Vás asi vnitřně uspokojí . Ono za takových 10 let dojdete ke stejnému poznání, jako mnozí Republikáni, kteří mysleli svoji práci poctivě a dnes akorát mohou koukat na Sládkovu vilu a jeho ukázání zadku všem těm, kteří na něj tzv, dělali !
      Takže Čest vaší práci a neučte se, on život Vás naučí !
      Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat