Počet zobrazení stránky

pátek 7. ledna 2011

Zasláno redakci Prvních zpráv.cz

!!! NOVÁ ADRESA: www.akce-dost.cz !!!


Občanská iniciativa D.O.S.T
(Důvěra, Objektivita, Svoboda, Tradice)


|Úvod| • |Text iniciativy v PDF| • |Podpisový arch v PDF| • |Signatáři iniciativy D.O.S.T.|

My, níže podepsaní sign

 


Dobrý den pane Bartoši,
nedávno jsem slíbil drobnou "analýzu" skutečností, kdy to v rpvních dnech letošního roku schytali od dr. Tydlitátové tři signatáři Manifestu D.O.S.T.
Jsem si plně vědom, že tyto tři dnes akorát spojuje podpis a dva aktivní účast v Iniciativě D.O.S.T.
První to schytal dr. Bátora, který po svoji novovoční agitce byl okomentován výše uvedenou, že ten ji měl / tak nějak zněl koment p.Tydlitávové /. Asi nebude od věci, že jsem měl identický pocit po přečtení této agitky a je to asi poprvé kdy se s uvedenou shodnu a Vy určitě víte,že mám na ni větší alergii než na bývalou tchýni..../ věřte, to už je na hranici nenávisti / !
Druhý to schytal Mgr.Malý , který se snažil dotyčné vcelku hloupě vyvrátit její tezi, že i ON se podílel na zákazu DS. Její
  vcelku sice cynická, ale naprosto nezpochybnitelná reakce - precizně vyargumentovaná - jenom ukázala, jak musí být jedince připraven, chce-li s touto jít do filipiky či dokonce ji oponovat ! To že Mgr. Malý v tomto sporu prohrál na body a byl za M/a/g/o/r./a/ - o tom snad není pochyb !
No a Vás jsme si nechal na konec, protože vy jste t ochytil z obou stran - jak od výše uvedené, tak od jisté fousaté lišky z vinice Páně, sedíci momentálně po boku zřejmě asi zimního ministerského předsedy pana Nečase !
Začnu možná trochu alogicky, tj.že článkem zda Suverenita vyplní prázdný prostor jste dle mého soudu dokázal, že začínáte ztrácet půdu pod nohami a Vaše konzistentnost je ve smyslu publikačním je silně erodována !
Ale in mediares - to že Vám pí.Tydlitátová sdělila, že tzv. Silvestrovským seznamem se blížíte k těm, kteří vyhotovovali seznamy Židů je sice z jejího pohledusilně "logické", ale ....
Ten kdo zná či pochopil způsob jejího myšlení, tak se velice rychle ztotožní s citátem jedoho diskutéra, který její publikační činnost ohodnotil v tom smyslu, že je výtečné -aby tato -dále byla na periferii vlivu v české společnosti- protože ona je schopna svým fanatismem dostat do spárů antisemtismu i mrtvého !
Od koho jste ale asi nečekal štulec, byl dr. Joch . On Vám ho sice naservíroval "přátelsky",ale věřte- že to bylo více jak upozornění !!!!
Já jsem si ten seznam přečetl a je pravdou, že tak u třetiny Vámi uvedených bych si odplivl a tak u další třetiny zvedl obočí, ale pro-Boha "chlapče", to jste opravdu ztratil soudnost ???
V dnešní toliko v rozvyklané a rozjitřené době sestavovat seznam lidí, u kterých stačí jenom "prozkoumat" jména ? Vy nevíte, jak dopadl počátkem devadesátých let minulého století M.Dolejší, kterého občas rád citujete či spíše na něj odkazujete ???
Vy jste toho asi od něho moc nečetl či spíše jste to tak zvaně "uchopil" po svém, že ?
To jste opravdu čekal, že dotyčný dr. Joch, který svého času bral apanáž od neoconů / jeho či spíše jím řízený web/ a když přestali na čas být finančně aktivní, tak dokonce pro svoji posedlost veřejně škemral o peníze ...., to opravdu Vám uniklo, jak byl aktivní při akcích 11/9 na Jungmaňáku několikráte , to jste opravdu od něho nic nečetl ????????????,,,,,,,,,,,,,, 
Používejte rozum a jste již dnes v hledáčku těch, kteří dovedou člověku připravit peklo na zemi !!!
Ono to má ale ještě jednu rovinu - budete-li vy a Vaši podruzi dále pokračovat v mnou již  dlouhou dobu kritizovaných hloupostech / například infantilní článek dr. Haslinegerové asi 3 dny starý/, tak Vám již dnes garantuji, že Váš - ale i můj protivník- nebude muset vynaložit tolik práce, aby v roce 2013 vyhrál presidetnskou volbu na celé čáře !
Kronus Jaroslav

Žádné komentáře:

Okomentovat