Počet zobrazení stránky

sobota 29. ledna 2011

za iniciativu bez nároku na honorář našinec nic nedá !

Předmět: zaslání
Datum: 29.1. 2011, 10:54 - dnes v 10:54
 

8-)
Dobrý den pane vrchní ouředníků,

coby "poddaný" JV krále a loajální, by´t silně samorostlý občan naší municipality předkládám k Vaším rukou supliu vypracovanou z pohnutek nejčetnějších a dobrým mravům se nepříčící :
Začnu trochu netradičně a to prosím takto : o tomto problému jsem se již zmínil současnému muži No.1 našeho města v době ,kdy jím vedená KL organizovala kampaň předvolební.
Já na to prosím poukazuji pouze toliko, že mi tento problém leží na serdci a nikoli proto, že jsem s někým hovořil. Mohl by jste mi velice rázně odpovědět, že i obecní blázen zvaný por. Dub také hovořil s okresním hejtmanem Ságnerem !
Po tzv. zobou-směrnění mostu TGM jsem si prošel Zálabí a již delším pozorováním mne napadla tato myšlenka, kterou zformuluji v jakých si tezích. její eventuelní rozpracovní in concreto a in margine nechám profesionálům - tj Vašemu odboru a policii.
1 /ZŠ, kde je umístěň volební okrsek č. 1 je vedle provozovny pana Kasardy. Tato škola má sice přechod, ale pozorujete-li občas dopravní dění zde a místech přilehlých, musí Vám běhat mráz po zádech. Mnoho zákazníků by nejraděj vjělo až do provozovny samotné, jsou zde i jiné živno-provozovny a pan Kasarda coby střední podnikatel potřebuje cestu volnou pro vjezd vozdiel cca 5 tun pro dovoz masa apod a vývoz výrobků apod.
2/ Naproti přes tzv. čtyřproudovku kousek od náměstí Svobody je parkoviště, které je využíváno tak z cca 25 % průběžně !
3/ křžovatka naproti katolickému kostelu v Zálabí opravdu nese občas humorné okamžiky vozidel couvajících, najíždějících a vjíždějících a to vše promíseno běhající školáky z nedaleké školy
Jsme názoru, že ulice jdoucí od hranic hřiště uvedené ZŠ až po konec budovy školy samotné je zralá na dopravní značku - Zákaz zastavení - eventuelně doplnění nějakým zpřesněním !
Ta část ulice , která vede k provozovně pana Kasardy by měla býti rapidně omezena co do druhů možnosti vjezdu !!!! Samožejmě netýká se vozidel jezdících ve prospěch této provozovny !
Pravá část této ulice v tomto úseku může sloužit třeba jako místo pro rezidenční parkování apod !
Parkoviště přilehlé k nám Svobody lze využít v tomto kontextu zprovozněním. Nájezd na něj od směru od TPCA lez udělat za světelnou křžovatkou běžným vjezdem, vozidla potom se vrátí na veltrubskou a nebo ulicí Chelčíckého jinma - dle jejich potřeby !
Přiznám se, že mne nenapadá žádné reálné řešení pr osvedení dopravy v opačném směru tak, aby bylo logické. Pouze odvedení skrze Veltrubskou - viz výše v opačném směru, ale nastává problém, jak tato vozdila vyvést z parkoviště ,aby nenarušila plynulost a bezpečnost na čtyřproudovce směrem k semaforu !!
Děkuji za pozornost a v úctě Kronus Jaroslav

P.S.Vše výše napsané je determinováno snahou řešit velice tristní STAV kolem ZŠ , kam chodí dle mého soud tak 200 žáků !!!
Kronus Jaroslav

3 přiložené soubory
55fcb4a9edac1e7e3adcd9b3093ab.jpg
55fcb4a9edac1e7e3adcd9b3093ab.jpg - 24,52 kB
Zobrazit  |  Uložit
Image1.jpg
Image1.jpg - 81,41 kB
Zobrazit  |  Uložit
Baner_KC.gif - 20,74 kB
Otevřít  |  Uložit


Žádné komentáře:

Okomentovat