Počet zobrazení stránky

neděle 23. ledna 2011

Čím blbější sedlák, tím větší brambory !

Korupce ovlivňuje vše. I státní rozpočet, míní Bobošíková

Korupce ovlivňuje vše. I státní rozpočet, míní Bobošíková
20.1.2011 - Podle šéfky Suverenity Jany Bobošíkové korupce ovlivňuje nejen chod státní a soukromé sféry, ale i podobu státního rozpočtu.
Šéfka Suverenity Jana Bobošíková je přesvědčena o tom, že korupce ovlivňuje i životně důležitý dokument ČR, kterým je státní rozpočet.
Nedávný skandál na ministerstvu životního prostředí podle ní totiž prokázal, že korupce  v České republice překročila všechny myslitelné hranice.
Nejen, že korupce už dávno zasáhla všechna zákoutí státní správy a českého politického života, ale určitým kruhům dnes slouží i základní ekonomická norma státu.
Státní rozpočet pro zájmové skupiny?
"Situace v oblasti korupce došla tak daleko, že některé  kapitoly státního rozpočtu se nedělají pro občany České republiky, ale jsou tvořeny přímo pro určité zájmové skupiny. To není skandální. To je šokující a neuvěřitelné," řekla Bobošíková v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz.
Politikům je budoucnost jedno
"Když podrobně sledujeme dění na politické scéně tak je evidentní, že téměř nikdo z politiků se nestará o to, jak se bude Česká republika vyvíjet v budoucnu. Dnešní politické špičky nemají plán A, což znamená, že dovedeme Českou republiku tam a tam. Mají pouze  plán B. A ten říká: potřebujeme ekologickou superzakázku, potřebujeme státní maturity, potřebujeme důchodové připojištění, potřebujeme státní investice. To všechno není připravováno ke prospěchu občanů. To jsou nově připravované tunely pro výše zmíněné skupiny," zdůraznila Bobošíková v rozhovoru.

Předsedkyně Suverenity také ostře kritizovala skutečnost, že politická reprezentace se věnuje pouze zájmům svých stran, nebo svému vlastnímu postavení.
Autor: Smějící se bestie !!!!!
Datum: led 21, 2011
Od: Ordonanc 91.marškumpanie Komu: akce-dost@seznam.cz Předmět: Zaslání - snad to vyjde příště ... Datum: 21.1. 2011, 12:55 - dnes v 12:55 ;-) 
Servus , nebyl bych to já, kdybych mírně neglosoval poslední musterstuck Iniciativy D.O.S.T, na kterém se spolupodílela a mám jenom obavu, že místo hraní prvních houslí nosila spíše futrál a to ještě jenom mimo podium ! Měl jsem jisté obavy, když jsem sledoval vývoj událostí a to zejména, když si naskočili ti- kteří mají ve svém logu DOST ! To že Euálie Čubíková jemně kvikla, je též známo a nakonec i B.Kuras se snažil umýt hlavu mpředsedovi D.O.S.Tu ..... Svoje stanovisko jsem sdělil jak starostovi MČ Praha 1, tak veliteli tamějšího městského četnictva ši spíše stráže !
Jaké bylo ovšem moje překvapení,když jsem četl všechny dostupné reporty z onoho potlachu a kromě jiného jsem zjistil, že integrální katolíci byli vytěsněni těmi, které přímo nenávidí či jimi pohrdají. Mám zejména na mysli jimi nazývané zednáře v ŘKC samotné, sionisty a pak českou pobočku evangelikálních sionistů ! Připouštím, že asi na některé museli přicházet mrákoty a to obzvláš´t, když na svých webech doložili jistou formu útlaku křestanů v sionistickém státu a pak se dostaví Ti, kteří ve formě fousatých lišek z vinice Páně chtějí potírat útlak křestanů v Asii - hlavně tam kde vládnou komunisté ........... Nějak všem uniklo, že hlavním momentem organizování protestu byly masakry Koptů v teritoriu, kde velkým - by´t - nepřímým viníkem stavu - je současný establisment sionistického státu samotného . Aby těch absurdit nebylo málo, ta kagentury přinesly zprávu, že v metropoli Praha se sešli na tajném jednání emisaři Hamasu a rezident Mossadu v Praze ....., to už není dějově kočko-pes, ale obyčejná znetvořenina - nad kterou se musí člověk smát a to opravdu upřimně od srdce ! To že věc vzal pod svá křídla přímo samotný český primas dodalo věci jistá kredit a hlavně zastínilo všechny doprovodné hlouposti ...., jenom jak spráně podotkl jeden diskutér - ono t ochce opravdu pořádné ozvučení a ne ten tlampačík, do kterého stabilně kvičí jistý Franta Červenka při masopustních rejích na Hrad . Je opravdu smutné, když tento muž něco sděluje a kolemjdoucí neznaje kontext či jeho osobně považují celou sešlost na mejdan Ochránců skokana zeleného a kladou si otázku, proč takové spolky opruzují u sochy zemského patrona !!!! 
Dle mého soudu z toho plyne zásadní poučení - bratři D.O.S.Tu bděte, ale prosím neblbněte. Když už blbnete, tak aspoň tak, aby se člověk moho zasmát a když už jste k smíchu, tak prsoím tak - aby člověk nakonec ze všeho nezaplakal !!! Zkuste znovu pouvažovat o moji nabídce, že cca za 2 měsíce vyrážejí cirkusy na štace a že mnozí z Vás by byli luxusním číslem těchto zábavných podniků !
S pozdravem - švejk, kverulant a potouchlík Kronus Jaroslav:-((
P.S. Dovolím si jenom upozornit, že fyziologické zákony jsou neúprostné . Jelikož jste neustále za´tati , Vaše pěsti i na vlajce - musí býti obtížné- mýti i za´taty svěrače !!!! Víte co by to znamenalo, kdyby povolily ??????????Zobrazit více
Reagovat
Autor: Otto Turza
Datum: led 23, 2011
Jsem překvapen " opravdu vysokou intelektuální úrovní " příspěvku Smějícího se.Myslel jsem,že tento druh už vyhynul,ale s překvapením zjišťuji,že nikoliv.Pravděpodobně je chráněn.V té skupině jsou i vlci a medvědi,které v našich lesích nemusím,stejně jako " ono ". Jsem do jistého stadia vývoje tolerantní.
Reagovat
Autor: Smějící se bestie !!!!!
Datum: led 23, 2011
Být překvapen je symptomem , že lidský jedince se vyvijí a že může býti i nejenom embryem v natálním smyslu slova ! Přeji hodně zdaru při další fázi vyvijejí a věřím, že toto se nezastaví třeba vsutpem do strany, jejíž předsedkyně je členkou Svazu bojovníků proti fašismu, ačkoliv je cca o 1/3 mladší než konec fašismu samotný ! Jinak s tím slovem myslet bych tolik nepltýval, ONO se může velice rychle zdevalvovat a pak další "mentální" projevy oponenta mohou býti již nevěrohodné od samého počátku / čímž připouštím, že mohou budit dojem veledíla intelektu lidského - ono lejno je také veledílem, když se trávící trakt tzv, zblázní ! Jinak Ferdo v poho..........procházky meidtace a čaj dělají zázraky !
Reagovat
Autor: Jan Valný
Datum: led 23, 2011
Hrabou, kradou - to je jediné, oč jim jde! Kdyby měla jakási mezinárodní unie fyziků stanovit etalon veličiny zvané "přilnavost politika ke korytu", stal by se jím 1 kalousek, či to je jedno, kdo. Aspoň že v tomhle jsme světoví...! Radši bych však žil v české zemi, kde by mi politici jakožto občanovi, voliči a daňovému poplatníku poctivě sloužili - a na Hradě by seděla žena, na niž bych mohl být hrdý... Dá to ještě zatracenou fušku, než to tak bude!

Žádné komentáře:

Okomentovat