Počet zobrazení stránky

pondělí 17. ledna 2011

Aneb jak někomu připravit klimakterium o několik let dříve, že Vránová !!!!!

Už se šikují gender-p.zdy ....., potřebujete trochu osladit život hovězí hlavy !
Že bejvalka se má na co těšit, o tom žádná ! Ani jse mnetušil, že si budu moci jednou "vyřídit " účty v mezích zákona tímto stylem !
A já nezapomínám !
Před 3 minutami · ·

    • Kronus Jaroslav
      Střídavá péče je in a poslední hit nějakých poslanců: nejlépe, když bude povinná!

      Někteří otcové potom demonstrativně dávají žádosti o střídavou péči, a většinou ti, kteří o svých dětech do rozvodu nic nevěděli, protože je „in“ dokázat, jaká... je ta jejich bývalá mrcha, že je chce připravit o děti. Potom návrh velkoryse stáhnou, mají přeci rozum, na rozdíl od hysterické bývalé ženy nebudou dál dětem ubližovat dalšími soudy, tahanicemi … A který časopis po takovém soustu neskočí? A znovu se omlouvám těm, kteří to myslí se střídavou péčí upřímně a nejsou vyslyšeni.

      A ptá se někdo dětí, co chtějí ony? Vyslyší je někdo?

      Zda se chtějí každý týden stěhovat, měnit školu, kamarády, postel, pokoj a partnery rodičů? A když se děti vyjádří, že třeba prostě nechtějí, je velmi obvyklé nebrat jejich přání v potaz s tím, že jsou matkami zmanipulovány. Pokud chtějí obě strany a hlavně děti, skvělé- nezbývá, než jim držet palce. Ale takových „rodin“ je zatím u nás žalostně málo.

      Když se ptám matek, které tohle s dětmi zažívají, proč nereagují do médií, neozvou se , nezaloží podobné skupiny jako K2, neprotestují…odpověď je stejná: nemají na to čas ani sílu, musí zajišťovat zbylou rodinu a platit za soudní tahanice o děti, majetek atd.

      V mém okolí opravdu neznám žádnou ženu, která by na rozvodu vydělala a také neznám ženu, která by nedala přednost rozumné dohodě s otcem svých dětí a troše zaslouženého odpočinku, pokud to jen trochu jde. I když znám případ, že žena dokázala dítěti opravdu otce vygumovat ze života, ale těchto případů je asi tak stejně jako je otců na rodičovské dovolené.
      Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat