Počet zobrazení stránky

sobota 29. ledna 2011

Co se děje v ČSNS 05 nového ? Zdánlivě NIC,ale POZOR .....

Bratři z vandru domů

Včera v 22:29 | Přemysl Votava |  Jiní autoři

Budou další?

Tato často citovaná slova Václava Klofáče, kterými vyzval ve své době k návratu bývalých členů zpět do strany, si dnes připomínáme. Blíží se náš dubnový sjezd, voláme po nových tvářích a pevném zakotvení našeho programu. Probíhají první schůze oblastních organizací strany. V době, kdy pravicová koalice provádí destrukci rozpočtu v sociální oblasti je našim cílem upevnění jednoty ve straně a zvýšení aktivity celé strany v oblasti národních a sociálních zájmů občanů.
A to vše za úzké spolupráce se stranami nám programově blízkými.
Zprava předseda ČSNS 2005 Karel Janko, Jiří Vyvadil, Stanislav Křeček
Čtvrteční zasedání oblastní organizace na Praze - sever, dalo připomenout uvedená slova Václava Klofáče. Do strany se dnes vrací JUDr. Jiří Vyvadil, náš bývalý předseda strany a
její dlouholetý člen. Výrazný politik, bývalý senátor, zkušený právník, ale zejména národní socialista. Jeho návrat do strany je signálem pro další členy, kteří v minulosti z různých důvodů stranu opustili, přesto však národními socialisty zůstali. Právě jim otvíráme dveře a podáváme ruku ke spolupráci. Poděkování patří, jak Jiřímu Vyvadilovi, který se rozhodl straně pomoci, tak i členům ObO Praha, kteří jeho návrat podpořili svojí jednotou při hlasování o přijetí
Závěrem ještě malé pozastavení. Často jsme se  Jiřím Vyvadilem potkávali v Praze. Byl na mnohých našich akcí, stál s námi i u památníku Dr.Milady Horákové na Pankráci, byl u sochy Dr.Edvarda Beneše na Loretánském náměstí. Vždy jsme si podali ruku, vyměnili pozdravy i názory, jeho zájem o stranu nás potěšil, zůstal národním socialistou.
Přemysl Votava
místopředseda ČSNS 2005
28.1.2011

Připojený snímek je z pohřbu Josefa Lesáka
 

Reklama

 

Komentáře

1 smějící se bestie českým nár-soc | E-mail | Web | Teď | Reagovat
Dobrý den pane "místopředsedo ", snad toho moc nezkazím, když bez ironie s vykáním použiji staré dobré Přemku,
něco mírně kritických , nikoliv skeptických poznámek na Vaši krátkou noticku.
1/ Heslo zpět z vandur domů nepoužili kruhy ČSNS, nýbrž ČSSD jako výzvu pro bývalé členy,kteří po chvilkovém poblouznění a zadání si  s KSČ byli z této odejíti po prvním příznacích zvaných bolševizace !
2/ Návrat dr. Vyvadila dle mného soudu může být předzvěstí návratu těch, kteří po deparoubkizaci v ČSSD hledají nové angažmá a mnozí mají původní kořeny v ČSS !
To samo by nebylo nic proti ničemu, protože přijdou lidi nezprofanovaní, kredibilní, s jistým společenským postavením a co hlavně - lidé mající styky s těmi, co mají PENÍZE !
To že časem b.Paroubek může i tohoto procesu využít nějakým způsbem pro jev, o kterém občas mluví media - tj vytvoření truc-antiČSSD strany je dle mého soudu reálné. Snad se to nezastaví jenom v pdobě vzniku SPOZ, vzetí cca 4,5 % voličů a pak odchod !
Oni si možná časem nechají říci i kruhy v ČSNS v konkurzu, neboť vlastní autorská práva na znak strany a na peníze slyší všichni !
P.S pro pana Khola - pane Khole, nelze Vám upřít vytrvalost a snahu při hledání cesty z bludného kruhu. Bohužel či spíše bohudík kolo nebude nikdy hranaté ....
Vámi zaslaná materie ČHNJ má několik velice světlých momentů, bohužel považuji za školácké přímo hloupé si zadávat se Skácelem a jeho post-edelmanovským souborem ! Oni Vás téměř označili za přítele a to je punc sebevraha ....., mějte se n apozoru před nimi !
Ty časy, kdy se dr. Trkal objímal s dr. Edelmanovou jsou již dávno pryč _!
Rozbalit

Žádné komentáře:

Okomentovat