Počet zobrazení stránky

neděle 30. ledna 2011

Pozdrav pro tlupu pana Bandasky !

Před 9 minutami · · · Sdílet

    • Kronus Jaroslav Dnes z večera jsem poslouchal pořad o o Roma vakeren ! Poslouchám ho vcelku pravidelně a kromě r-c muziky, která mne moc nebere pozorně sleduji stavbu jednotlivých příspěvků !
      Před 7 minutami ·
    • Kronus Jaroslav Ono občas ani autoři samotní nepostřehnou, že padají do jam, které -by´t bona fide -kopají !
      Dnes byla reportáž o nutnosti znalosti jazyka u dětí v r-c rodinách !
      Před 6 minutami ·
    • Kronus Jaroslav
      Autoři sice mleli korektně neustále něco o Romech a romštině, ale děti mluvili o Cikánech a Cikánštině - /sic / ! Dále považovali za potřebnější znalost třeba AJ či FJ než tzv. romštiny !
      Je třeba ovšem dodat, že například u Olachů je tato nutností,ač je zase ostatním kmenům či rodům v tomto etniku téměř nesrozumitelná !Zobrazit více
      Před 5 minutami ·
    • Kronus Jaroslav
      Vzpomínám si na ideologickou ofenzívzu cca tak 15 let tomu nazad v podání Uhlova klanu, který prováděl přímo odnárodnění této komunity naváděním k přihlášení se k čemukoliv, jenom ne k této národnosti !
      Výsledek všichni známe - hlásí se tak cca 12 tisíc občanů tohoto etnika - dnes je velice marná snaha pracovníků ČSÚ přesvědčit samotné C-R k opaku - navíc jakési blíže nedefinované strachy před seznamy apod !
      Jak jsme mohli býti podstatně dále , kdyby dnes notná číst českých C-R měl jasno ve svoji národnosti a zákonodárci mohli začít aplikovat v mírněé míře principy menšinové a blokační demokracie !

Žádné komentáře:

Okomentovat