Počet zobrazení stránky

úterý 30. listopadu 2010

A přeci se točí .................


  • náhled obrázku
    419 x 600 - 111kB - jpg
    www.videorent.cz
    náhled obrázku
    178 x 285 - 15kB - jpg
    2rodna.sblog.cz
    náhled obrázku
    419 x 600 - 73kB - jpg
    www.videorent.cz
    náhled obrázku

    29.11.2010: Klíčové faktory úspěchu
    Autor: Klára Samková
    Přečteno 4307 krát
    Pošli e-mailem
    V pátek 26. listopadu pořádala Pan-evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědeckotechnickou spolupráci Comenius již patnáctý ročník konference na t...éma "Klíčové faktory úspěchu". Bylo mi ctí se této konference zúčastnit coby panelista, ovšem panelista pouze řadový. Vedení a nekompromisního velení, se kterým nám zamáznul všechny ty pracně připravované powerpointové prezentace, se ujal bývalý premiér Jan Fischer.
    A protože jsem stále přesvědčena, že heslo "Ani zrno na zmar" má i dnes svoje opodstatnění, alespoň na svůj blog umísťuji svůj pečlivě připravený domácí úkol na dané téma, se kterým jsem se na konferenci neuplatnila a naopak jsem musela svá moudra pronášet bez přípravy....
    Zobrazit více

    Před 2 minutami ·

  • Kronus Jaroslav
    smějící se bestie napsal(a):
    Sleduje-li člověk delší dobu blogerku při jiných aktivitách, než je jenom občasné matení tělem na jejím blogu, vysvitne mu nad rámec jasněji, že tato paní by hrozně ráda patřila k formální elitě . tj. té části No...vé třídy, která má saturaci skrze kakofonii zvků a stroboskobizaci obrázků médiíí!!!
    Platilo, platí a platiti bude, že - mnoho povolaných, málo vyvolených !
    Oo sice v hektických dnech sametu se se stačilo přidat k podivné tlupě malující tank a bylo nakročeno ke kariéře !
    Tak jak se začaly zklidňovat poměry a vše začlo jítí normálním tempem - tak se najednou začalo rozhodovat i v takových souvislostech, kdo je čí známý, kdo má koho za manžela či dokonce jakou má profesi !
    U blogerky lze vypozorovat občasnou tendenci se dáti dohromady s někým, kdo může býti výtahem k moci, bohužel její sebestřednost či možná nonkonformita ji velice rychle sestřelí zpět mezi vulgus profanus, ač se za něho ona intuitivně nepovažuje !
    Někdo obětuje rodinu, jiný játra a třetí třeba čest jenom proto, aby byl nahoře !
    Někdo se smíří s tím, že jsou pro něho 13-komnaty a dle toho žije plhohodnotný život !
    Jiný možná v aktu zoufalství se propůjčí mnoha věcem, které z něho udělají téměř protispolečenský živel- ač mu to nikdo do očí neřekně a dokonce ve svoji pracovní náplni pracuje pro nějaké zbohatlíky -ale ani Oni sami ho mezi sebe nevemou !
    Toto velice dobře postřehl dr. Sokol a proto svoji prací dráždí sice mnoho lidí ale svým velkým odstupem od formálních mocenských struktur si může dovolit občas mocné tj. v mnoha případech nemocné a i bezmocné vodit zv. za nos a občas jim dát lekci z prostého selského rozumu !
    01.12.2010 04:49:15
    Zobrazit více


Žádné komentáře:

Okomentovat