Počet zobrazení stránky

pondělí 29. listopadu 2010

stručně, jasně, srozumitelně

Překladač Google



německy
česky

Překlad (německy > česky)

Republikáni slaví 27 Listopad její 27-leté výročíRada hrabství Hermann Mack pozváni na velkou událost po Bächingen
"Hermann Mack volal a všichni přišli," řekl John viděl bavorské státní vůdce zahradníka včerejší události v Bächingen.Přesně před 27 lety na 27 Listopadu 1983 bylo, že republikáni strana v Mnichově bývalých členů CSU a Ekkehard Voigt Handlos Franz Franz Huber Schön, bývalý zástupce. BR-šéf, známý jako hostitel "Teď jsem červený", převzaté z křtu.To bylo dát příležitost republikánů pro Herman Mack, výročí speciální nastavení. Pozval do svého domova Bächingen a.d.B. na významné události, a všichni přišli, musíme, s ohledem na téměř 250 účastníků vidět na radnici.
Tato akce také sloužil jako volební kampaň pro parlamentní volby na 27 Března 2011 v Baden-Württemberg, za hranice Bächingen přímo na volební obvod 24 Heidenheim a okres Dillingen bude poskytovat podporu Bádensko-Württembersko kolegy podporu stranické kampaně.
Proto byla analyzována okresních rad Dillinger Mack, hořáky a Seefried a bavorské státní předseda John Gardner a jeho zástupce Martin Huber rovněž regionální předseda Bádensko-Württembersko, Ulrich Deuschle, jeden z řečníků na akci. Toto jasně najevo, že na volby v Baden-Württemberg pro republikány není jen o dávání Stuttgart 21 'je, ale hlavní starost republikánů, zavádějící vzdělávání a neúspěšný politik integrace a jejich mafie-jako struktury jsou. Tam jsou také požadavky na posílení a ulehčit střední třídu, která nese hlavní nápor daňových příjmů, a více se účastnit jen sociální politiky tak, aby ti, kteří podpořili tento systém po celá desetiletí, dokonce i to, a ne ti, kteří nikdy na tento pakt solidarity se zúčastnili.Nespokojenost občanů v současné době vypouštění při demonstracích ve Stuttgartu, ale to má mnoho příčin v mnoha chyb z vládních představitelů ze všech druhů v posledních desetiletích.
Také kandidát ve volebním obvodu 24 Heidenheim, Kilian Winkler, 42-rok lesnictví představil sebe a své cíle v krátkosti.Hlavním řečníkem na akci, nicméně, byl předsedou Národní Dr. Rolf Schmid. Dodal, ve svém projevu z cesty dějinami, vysvětluje vznik islámu a křesťanské opozice k západní kultuře a pro současnost ukazuje, proč islám a ústavy jsou neslučitelné.Poukázal na to, že muslimové jsou přijímány jako občané této země v případě, že integrace nakonec vede a asimilaci přistěhovalců cítit jako součást Německa. Republikáni neuzná, kdo se snaží změnit naši zemi nebo uložit změny pro nás jeho život jako Werwigk.
Republikáni jsou vděční Thilo Sarrazin ve své knize "Německo ruší" zahájil diskusi o integraci za předpokladu, že to má, ale nemůže zůstat v diskuzích, ale musí sledovat s akcí. Thilo Sarrazin požadavky se shodují s plně údaje shromážděné republikáni 27 let varování. To se ukázalo opět, že republikáni byli dopředu jejich času.
Také pokud jde o EU a € republikáni v roce 1996 varoval Parlamentu BW před zavedením jednotné měny a předpověděl měnovou krizi. Oni měli tedy být uražený druhé strany zástupců, a dnes jen stěžují titíž lidé na současnou finanční a měnové krize v Evropě, i když byli všichni varování od republikánů porazit čas ve větru a značkové naší strany jako anti-Evropan, uvedl Schmid .Vpřed-hledáme ekonomické a příslušné politici by měli předvídat, to stejným způsobem jako republikáni, ale všichni uzavřena na realitu očima a skloněnou ke straně poměrného zastoupení.To je další důkaz o tom, jak je důležité, aby občané konečně být zastoupen politici, kteří si ve svých politikách na důsledky pro občany, mohou být zastoupeni demokraticky-konzervativní síly.Tím je jasné, že republikáni jsou důležitější než kdy jindy, je uzavření všech reproduktorů.
Zodpovídá: M. Ewert, země kancelář Bayern

Žádné komentáře:

Okomentovat