Počet zobrazení stránky

středa 3. listopadu 2010

Věnováno dvěma "bojovníkům " proti nacismu !!!!

Autor:  smějící se bestie ala Švejk Josef  

Trochu to zde vázne magistře.....

cynik
11.10. 11:24

Já už jenom ze cviku. Zaujal mne nedávno článek jistého "pokladu" českého blogerského prostředí ......ačkoliv nebyl psán jidiš, měl srozumitelný náboj !
Autorka pomocí svého skřehotání sepsula kruhy blízké současnému zeměpánu a hlavně šéfce Fragmentů. Dokonce se ve svém myšlenkovém šum-svistu dovolávala "potřeby" hodu podprsenkami starších dam směrem k mírnému narcisovi ! Já osobně jsem názoru, že je lepší hod podprsenkou, než vržení bombarďáků nejmenované a to hlavně z tohoto důvodu- chemici- specialisté z Liberce jsou v Afghanistanu a to co by po vržení následovalo - tomu se říká regionální zamoření zbraněmi HN !
 
3.11. 16:36
Autor:  smějící se bestie ala Švejk Josef  

Re: Evropská komise patří před soud. Pro šíření pedofilie.

ad hominem - tato mentální krasavice se ráda navážející do kde koho rozdávala trestní oznámení častěji než blahé paměti Úřad pro rasovou čistotu stavovské cenzy !
Jak šel čas, tak jedna její ctitelka ožralá jak zákon káže a zfetovaná jak jistý BUK, který si to před rokem hodil vyhotovila seznam a vyjádřila poděkování dotyčné frajlince coby zdroji inspirace !
Pak to stačilo trochu postrčizt směrem na policejní presidium a když Vašemu šéfovi s visáží butylky chtěla BIS sebrat osvědčení o spolehlivosti pro styk s US, tak teta rozesílající TO sama seděla na židli před policejním vyšetřovatelem a kroutila se jako blahé paměti gymnastický hvězda Comaneciová a to je pro její postavu výkon !
A od doby je klid - zatím !!!!
 
3.11. 16:41
Autor:  smějící se bestie ala Švejk Josef  

Aby toho nebylo málo

tak svého času to s ní aktivisticky tahnul jeden, co si hrozně rád přihnul. Dneska dělá jakosi otrapu pro jeden internetový web hnědočechů a občas mu tam někdo sdělí, že byl nejužitečnějším, když dělal v dělnické profesi a ani moc dělat nemusel. Stačilo, že ho nezavřeli za příživu !
Ten mi kdysi vzkázal- cituji- těším se na tebe dotytku, až tě uvidím v soudní sini. Nabídl jsme mu separátní jednání - to odmítl a tím jsem vše považoval za skončené.
Jak Boží mlýny melou, tak jednoho krásného dne přinesl server anarchistů, jak jeho synek kdesi hajluje a bylo po ptákách !
Onen dotyčný bude opravdu komplikovanou osobností- na webu existuje jeho článek, kde tvrdí, že ačkoliv k nelibosti vedení ŽO splnil rasové parametry, že mezi ně nevstoupí, protože jsou paranoidní / sic / !
Chlast ten dělá s člověkem divy !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat