Počet zobrazení stránky

úterý 16. listopadu 2010

Co ta holka všechno stihne, že ??????????????

 Nymfomanka s robertkem coby náměstkem a se šmajchlkabinetem coby součástí svého pracoviště zase blinká hlouposti za podpory prostituujícího streimu, skutek utek -skutečnost je jiná a její Stížnosti pro porušení zákona NS smetly coby produkty jejího velice zvlášního působení na MS ČR včetně kamarádšoftu s jedním ,c orád... teefonoval na státní outraty a taky je tak trochu 4% že pane Něm.c ??????
Zobrazit více
Týden.cz | Tabulky alimentů se osvědčily, tvrdí exministryně
www.tyden.cz
     


Výživné na děti
Tabulky alimentů se osvědčily, tvrdí exministryně

16.11.2010 06:30 Původní zpráva
    o
            Kronus Jaroslav
            Zasláno ministrni spravedlnosti ČR

            Od: vrana2077@seznam.cz
            Komu: posta@msp.justice.cz
            Předmět: zaslání
            ...Datum: 12.11. 2009, 17:15 - dnes v 17:15

            Servus paní ministrně,
            jmenuji se Jaroslav Kronus a bydlím v Kolíně. Občas napíši nějakému ústavnímu činiteli o tom ,co mne trápí. Jelikož žijeme v zemi, kde za chvíli bude platit - jo za Bacha, to se to "trpělo", budu formulovat velice jemně! Já bych se nerad dočkal osudu A.Špelce -ostrostřelce, který řka -císařpán je vůl, on není vůl, on je korunovanej !
            Přiznám se, že noviny
            coby součást mediokracie a manipulativní demokracie nečtu, za televizi platím pouze poplatek a jednou týdně z ní otřu prach. O to více čtu a hledám alternativní zdroje informací na netu. Ono to dá sice fušku,ale není-li člověk padlý na hlavu a tuto nenosí jenom proto, aby mu nepršelo do krku,tak dojde vcelku k objektivnímu vidění světa.
            Když padla vláda muže, kterému jinak vulgus profanus neřekne, než rotný Tupohlávek / a ona již připomínala spíše padlou děvu, než vládu našeho banán-státu/ ,tak jsem jenom s cynickým šklebem blba sledoval, co dále !
            Sestavení řekněme poloúřednické vlády,jíž jste členkou potvrdilo starou zkušenost, že když v ČR jde věci od deseti k pěti a naopak, pak improvizace je tím nejlepším řešením. Ono nakonec nebude daleko od pravdy jeden český exulant, který tvrdí, že mentalita české společnosti spíše připomíná kategorii ze sociální psychopatologie než sociální antropologie !
            Věnoval jsem se svým denním povinostem a občas jsem vzal na vědomí tvoření mimikry nových členů vlády coby součást jejich image / krásně tuto nazval prof. Kosík "postmodernistickou maskou /. Tak trochu jsem se třeba usmál pod knír, když současný premiér začal tvrdit, že k judaismu ho přivedl jeho syn. Já vím, svět je rád klamán a politika je nakonec show ..........
            Vy jste mi začala víznout v povědomí některými skutky, které nejsou zcela tradiční. Nejdříve to bylo jakési potýkání s SZ, pak občas agentury přinesly zprávy o Vaši "literární " zálibě, kterou bych já nazval nepateticky reflexí vlastní nymfomanie.
            Čím jste mne opravdu zklamala, když na slavnostním večeru ke Dni republiky jstena sobě měla sice večerní šaty, ale tyto odkrývaly Vaše ramena a jediný kdo Vás v tomto následoval, byla řekněme "partnerka" již uvedeného politika, který toliko zaujal veřejnost svým vystoupením dole bez kdesi v Itálii v přítomnosti opravdu " vybrané " společnosti ! Já bych jenom doporučil k takovýmto šatům doplněk v podobě decentní kožešiny................
            Kdy už jsem ale "vybublal", tak prosím dnes a to když jsem si přečetl Váš návrh, že výživné by mělo tvořit 20% přijmu toho, komu není nezletilý svěřen do péče. Já pominu, že ihned si přisadila sufražetka Čurdová z Ľihového domu svým permanentním kvičením o tabulkách. Mne tento "kvítek " české gender politiky už dlouho leží v žaludku. Jednou jsme se i střetli na jakémsi mítinku a jenom přítomnost policie zabránila velice peprnému komentáři na její adresu.
            Já opravdu miluji tyto týpky, kteří využíjí kde koho,aby po jeho zádech vylezli ke korytu a a to i těm, kteří jim pomohli v době, kdy jejich manžílek neschopný být den střízlivý a vyhozen na dlažbu nebyl schopen vůbec ničeho. Ono nejenom, že vylezou po jejich zádech,ale potom jim sprostě podrazí nohy. Jenom odklad mimořádných voleb zabránil tomu, aby tato hovězí hla.......zmizela na čas z vrcholné politiky !

            Já nevím, zda máte jenom takové starosti coby politik,jenm Vám dám drobnou zpětnou vazbu. Umíte si představit co vaše fantasmagorie znamená většinou pro táty,kterým se děti do péče nesvěřují. Když ty slepice chtějí děti do vlastní péče, tak to znamená kromě jiného že se i postarají..Ono nejdříve roztahovat nohy a potom natahovat ruce umí každá !

            Ono vážená dámo, oni ti ,po kterých "jdete" mají nové rodiny, možná žijí sami, bydlí v tržním nájemném ,pracují v mnoha případech za podprůměrnou mzdu atd. On ne každý uměl včas zahodit bolševickou legitimaci a vetřít se do přízně staronovým mocným ! Snad to říkám srozumitelně ! Možná trochu ostře, ale snad Vám respektovaný mpřed. SU dr. Jirsa řekl jasně, co si o Vaši fantasmagorii myslí !!!!!!!!!!!

            Víte je mi jedno, zda skrze povídkou činnost sníte o to, zda obcujete s jedním či třemi a zda Vás przní či nikoliv,ale NEPRZNĚTE už tak velice křehký uzus ve výživném a nechte věci na opatrovnických soudcích. Ona sice naše opatrovnická justice je "šperkem" našeho státu,ale výživné není meritem rozsudků ES ze Štrasburku, kde ČR prohrává jeden spor za druhým. Tím se dostávám k podstatě celého dopisu -raději popřemýšlejte o tom, co s těmi, které si zabarikádují dítě a tát se může na hlavu postavit a mnoho let ho nevídá. Soudci se tváří, že se jich to netýká, sociální pracovnice dělají peklo na zemi. Psychiatrizace, kriminálizace a jenom se jde těm dorotám na ruku !

            Ona ryba vždy smrdí od hlavy. když už jste se rozhodli zbavit táty možností vídat svoje děti, tak je nechte na pokoji co se výživného týče ! Dnes člověk přijde o práci ze dne na den a jestliže neptří k tlupám typu -pták na klopě místo mezi nohami, uvadlá růže, bratrstva protěžovaná ministrem pro rasovou zášť a jeho "hezky " opálenou tiskovou mluvčí s lezbistickými sklony,tak čeká půl roku na to, než soudce začně vůbec jednat o návrhu na snížení výživného. Exeukuci na majetek mu ale provede během 6 týdnů !
            Jinak přeji heký den při Vašem snění a "psaní " lechtivých povídek a snad Vás za půl roku již neuvidím. Ono sejde z očí, sejde z mysli !
            Kronus JaroslavZobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat