Počet zobrazení stránky

pátek 12. listopadu 2010

Co dodat ????? raději NIC !

Rád zůstanu skeptikem............

Příspěvekod Fini » stř zář 01, 2010 11:44 am
Tak už jsme KOMPLET - vítejte v blbákově !

Mnozí mi vyčítají přímočarost a notnou dávku hostilosti. Opravdu jsem toliko svébytný samorost a hlavně nikomu nic nedlužící či nemajíce žádný ekonomický či obdobný interes, abys chodil s čepicí v ruce či ohnutou páteří !
Jsem si vědom, že tzv. Mnichovský komplex plus trauma z roku 1968 opravdu zlomilo páteř českému národu,ale neustále si kladu otázku -zda se tato musela změnit v kaučukovou tyč, která se nakloní vždy ve směru větru, který vane !!!!
Lustrací na webech a portálech, které jsoupro mne zdrojem informací pro moji analytickou činnost jsem zjistil, že v Kolíně asi před týdnem byla ustanovena MO Dělnické strany sociální spravedlnosti.
Hned mi bylo jasné, proč celé Zálabí je polepeno agitací zdejší buňky Komsomolu / komunististické mládeže/, která si dodává sílu vylepením několika plakátů i velice nebezpečné bojůvky zvané Mezinárodní antifašistická brigáda !
Dnes už jsem dalek činosti, kterou bych nazval raději vidět na horizontu mrak, ze kterého nemusí zapršet, než si nevidět na špičku vlastního nosu !
Neošvejkuji a nazývám to poťouchlostí -jsem si vědom, že tuto činost odsoudili coby oportunismus takoví velikáni českého ducha jako byl prof. Černý či katolický básník Kalista. Ono švejkování je v zásadě situační blbnutí, kdy za slupkou hlouposti je velký fištron. Jinak řečeno - dám to každému na talíř a a´t si to přebere po svém ! Punktum !
Mohl bych psát co znamená buňka DSSS v lokalitě, kde je silná koncentrace romsko-cikánské populace, kde jsou drogy na denním pořádku a že jsou šířeny v mnoha případech lidmi z této komunity , jsou zde bezdomovci apod. Čili vše , k čemu je DSSS přímo svoji činností "nakloněna " !
To jsem dělal mnohokrát a výsledek je roven nule a nebo si ho přivlastňují masivně lidé, kteří by rádi obsadili po volbách radnici !
Já to ukončím takto - město, které má miliardu dluhu, čeká nás očistec v podobě vládních reforem, výměna radničního establismentu bude uskutečněna zřejmě způsobem, že orkán Katrina byl lehkým letním vánkem bud vystaveno mnoha zkouškám. Rád si je z blízka prohlédnu a v případě selhání budu pouze cynicky skřehotat dotaz - kdepak "soudruzi" z NDR udělali chybu !!!!

Kronus Jaroslav

 


13.11.2010
• smějící se bestie ala švejk josef  |  13.11.2010 07:27:36  |  IP: 77.48.---.---
Pověřen stranou a vládou , vědom si své čestné a vlastenecké povinnosti jse mZplnomocněn prohlásit následující - každou vaši akci v Kolíně NARUŠIM následujícm způsobem - a to tak že se ji nezúčastním a dokonce vyhnu !
Uznáte, že při jinak vypjatých situacích coby zdejší kolínský komik bych jenom překážel a to co si myslím, je obecně známo !
S pozdravem poslední Republikán na Labi Kronus Jaroslav





03.11.2010
• smějící se bestie ala švejk josef  |  03.11.2010 15:36:59  |  IP: 77.48.---.---
Zdar Dělníci,
jsme rád, že žiji ve městě, kde působí lidé jako Vy. On život je hned veselejší a člověk nemusí ani koukat na tyátry typu Telemánie či Dálniční hlídka !
Věřím, že nebude větším zločineckým spolčením, než bývalé vedení radnice v barvách Modrých strak !
S pozdravem poslední Republikán na toku Labe.......

 

Dělnická chobotnice se uchytila v Kolíně

MÍSTNÍM STRANÁM PŘIBUDE SOUPEŘ - Obávaná Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) založila místní organizaci v Kolíně. Předsedou místní buňky, která se bude snažit dosáhnout i za hranice kolínského okresu, je Josef Sixta a jednatelem Adam Semerád.

"Organizaci v Kolíně jsme založili po zralé úvaze a dohodě několika lidí, kterým není lhostejný stav Kolína, Čáslavi a jeho okolí! Hlavním důvodem byla propagace DSSS a přiblížení politiky lidem co nejblíže a vytvoření skutečné opozice jak v Kolíně, tak Čáslavi, aby zde nemohlo vzniknout určité vakuum a dohlížet na to, aby odpovědní skládali řádné účty občanům! Aby se nemohly opakovat kauzy tipu Pekárek!" vysvětluje Petr Semerád, který je pověřený stykem s veřejností.

Kolínská organizace má dnes, čtvrt roku od svého založení v srpnu 2010, deset členů. "Hlásí se k nám další zájemci o členství," tvrdí Petr Semerád.

DSSS (jejího předchůdce, Dělnickou stranu, rozpustil v únoru 2010 Nejvyšší správní soud a následně v květnu 2010 rozsudek potvrdil i Ústavní soud ČR) plánuje monitorovací akce v Kolíně v Zengrově ulici a v obci Neškaredice u Kutné Hory. Zde jsou určité problémy s obyvateli této příměstské čtvrti Kutné Hory, kdy nad tímto vedení města Kutná Hora zavírá oči. Chceme tento problém monitorovat a nabídnout možné řešení odpovědným," řekl Petr Semerád. Další monitorovací akce prý proběhnou všude, kde o to bude DSSS požádána obyvateli. "Naší činností hlavně musí být přiblížení politiky DSSS obyčejným lidem, kteří hledají alternativu k současné politice. Chceme být skutečnou opozicí a být co nejblíže obyčejným lidem," líčí Petr Semerád.

"Popravdě netuším, co si mám v tomto případě pod pojmem monitorovací akce představit, kvalitní monitoring musí být rozprostřen do delšího časového období a musí mít komplexní charakter. Jednorázové nahlédnutí do lokality zvenku má v podstatě nulovou vypovídající hodnotu," reaguje na slova Petra Semeráda vedoucí Sociálních programů Občanského sdružení Prostor Martin Prokop. "Naše sdružení v lokalitě Zengrovka pracuje od roku 2007 a byť jde o velmi zdlouhavý proces, myslím, že ve spolupráci s vedením města jsou za námi výsledky vidět. Netvrdím, že se v lokalitě vše zázračně zlepšilo, ale původně velmi napjatá situace se rozhodně stabilizovala. Ale pokud budou monitorovací akce DSSS probíhat okatě, hrozí zbytečná eskalace napětí, které celému procesu stabilizace lokality dozajista neprospějí," soudí Martin Prokop. 
MICHAL ČERNÝ

Žádné komentáře:

Okomentovat