Počet zobrazení stránky

neděle 8. srpna 2010

Věřím, že Národ bude vědět ..........................


 



Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 8.8. 2010, 11:25 - dnes v 11:25
 

Dobrý den,
a/ bratře předsedo,

b/ pane předsedo,

c/ pane řediteli,

dnes po celou noční jsem poslouchal na Radiojournalu zpravodajství z oblasti severních Čech postižené povodněmi - v jednom prípadě se mluví i o 1000-leté vodě !
Tento snad Bohem prokletý kraj -toliko v historii mnohokrát zkoušený -, ve kterém si ještě dnes občas přihřejí polívčičku tzv. "Dělníci" při snaze o "bělejší " region a dokonce nedávno lokální klon Suverenity v jenom epicentru tohoto neštěstí opět rozdýmává ducha krutostí května roku 1945 dle mého soudu vyžaduje okamžitou pomoc i ze strany občanstva

Musím se sklonit před akceschopností vlády, která prostřednictvím silových ministrů a N GŠ A ČR jednala promtně a je-li toto signál , jak budou dále fungovat , tak ač slibují KREV a POT, rád s nimi do toho jako člověk jinak neprivilegovaný do toho "půjdu " !

Nemám rád patetická gesta a teatralitu s tím spojenu. Jako záložní důstojník cvičený pro logistické zabezpečení vojsk nejenom v poli, ale i pro řečení MÚ znaje, že čas je největším nepřítelem postižených v prvopočátku .
Je třeba jim zaslat balenou vodu, konzervované potraviny, uklidové prostředky a šatstvo.

Mám připravený ruksak oblečení, které určitě poslouží dobré věci pro počátek lidí bez domova a šatstva, ale i při uklidovách pracech . Dále mám připraven jistý finanční obnos pro zakoupení shora uvedeného.
Jsem ale názoru, že věci je třeba organizovat a koordinovat centrálně. Rád uvítám informaci či úkoly, jak mohu býti nápomocen při aktivitě lidí přináležicích ke katolickým organizacím zde v regionu !
Můj telefon 607811802, e-mail -viz zaslání

S pozdravem
V Kristu Jaroslav Kronus / Kolín -člen KČ

Žádné komentáře:

Okomentovat