Počet zobrazení stránky

čtvrtek 5. srpna 2010

ješt+ě že je máme - koho , no přeci vedení čsns 05 !!!!!

 CSNS.jpg


5 Jaroslav Kronus | E-mail | 28. července 2010 v 19:00 | Reagovat
Vyhlašuji jako OBYČEJNÝ člověk sbírku na pomoc Lihovému domu a jeho filiálce - ve dne spal a v noci krad- sociální demokrat !
Pomoc přislíbili již takoví, jako křištálový Standa na pátou koloťuk Gross, dr. Drát a další vymoženosti našeho veřejného života !
Osobně věnuji balení endiaronu a balík toaletního papíru - to bude... průjem při té dietě, která následuje po žranici - větší než byla uvedená samothého Paroubka s jeh odámičkou při jejich svatbě v hotelu v KV u jistého StB Dvořáka !!!!
6 Michal Pondělíček | Včera v 14:09 | Reagovat
[4]:
Váš citát jen dokazuje, že i tak veliký člověk, jakým bezesporu byl sir Winston Churchill, se mohl mýlit.
Postavení jednotlivých národů v monarchii rozhodně nebylo rovnoprávné. Němci a Maďaři byli privilegovanou skupinou. To se chystal změnit arcivévoda Rudolf, ale pro názorové neshody s ním odmítal František Josef, jak navrhoval Cimrman, "abdikovat nebo zemřít", změnit to chtěl i poslední rakouský císař Karel, ale již na to bylo pozdě, protože válka spěla k porážce hohelzollernsko-habsburské aliance.
Právo na sebeurčení bylo aplikováno tak, jak bylo původně myšleno (tedy pro národy, nemající dosud vlastní stát).
Pro angličany byla střední Evropa cvždy jen něčím vzdáleným, skoro exotickým. Nakonec je tomu tak i dnes, podle toho, co jsem slyšel od obyvatel Londýna, se kterými jsem hovořil. Vzpomeňjme R. L. Stevensona a jeho pronce Florizuela z Bohemie v Klubu sebevrahů, Shakespearovy Zimní pohádky.
Když Střední a hlavně Východní Evropa čelila nájezdům osmanských dobyvatelů, Angličané vedli občanskou válku.
Oni neměli ani ponětí o tom, jak se žije ve Střední Evropě. Pro ně žádní Češi nebo Slováci, tíém méně Moravané neexistovali.
Rozbalit
7 Kronus Jaroslav | E-mail | Teď | Reagovat
Jediným, kdo se nemýlí je současné vedení ČSNS 05 - mne než to vždy "docvakne " !!!

Nový komentář

Žádné komentáře:

Okomentovat