Počet zobrazení stránky

středa 4. srpna 2010

Ony a oni nedají pokoj...................

Předmět: zaslání
Datum: 4.8. 2010, 17:25 - dnes v 17:25
 

Motto - Dejte nikoliv RUCE, ale pracky od pamětní desky mrtvým v Novém Boru z roku 1945 PRYČ !

Servus,

přečetl jsem si na FB slib Vašeho leadra v Novém Boru o zěmnu statutu quo ohledně pamětní desky na hřbitově v Novém Boru !
Jde o notorického kryptokomunistického a šovinistického štváče, který se pokouší využít mentálního ladění Vaši formace ke změně statutu quo v tomto městě ve výše uvedené věci !

Jsem přímo alergický na politickou propagandu tohoto druhu a slibování hor i s horákama. Tento fešák, který nazval při jednom vyhroceném jednání tamějšího MěZ jednoho z jeho členů neonacistou a fašistou bude stejná politická špína, jako byli jeho předchůdci v barvách nár-soc a KSČ v roce 1945 !!!!!

Prohlédl jsem si volební výsledky všeho typu tomto městě za posledních cca 10 let vkromě komunistů , kteří stabilně získavají cca 12% hlasů budete rádi- když přelezete 5 % kvorum. I v tomto případě bude vcelku složité vkročit do tamějšího zastupitelstva i když ano, jsem zvědav, jak s touto municí budete chtít efektivně střílet ????!!!

Začínáte se velice nebezpečně přibližovat nacionální politické kafilerii, která ztropila cirkus, povyk a HNUS u památníku v letech asi před cca 6 lety !
Tuším, že jeden z nich dokonce se ve Vašich barvách chystá do Senátu - nemám pouze přesných informací, zda se této lumpárny zůčastnil osobně,ale vím, že spousta jeho nohsledů tam byla Přímo !

Jsem přímo alergický na skutečnosti typu dělání politických povyků na místech posledního odpočinku a útoku proti sakrálním budovám !!!!! Capito ?
Jsem trochu smutný, že i tak kultivovaná osoba jako je předsedkyně SDŽ jede s Vámi v tomto cirkusu a MLČÍ !
Jenže ona šance na návrat ke korýtku a absence klíčů od stranické pokladny zřejmě vede i mírné když ne přímo politické prostituci, tak alespoň tiché legitimaci ZLA !

Čekám, že se stejnou vehemencí, jako je chránění českých zájmů předsedkyně Suverenity vysvetlí i tmavá zákoutí svoji svazácké aktivity a hlavně proč kvičí o ochraně českého trhu před asijskou produkcí a její manžílekpřitom přesunul ryze z ekonomických důvodů výrobu jeho firmy do Číny ????
Pro začátek by to určitě stačilo -ono členství v organizaci ČSPB u této paní je opravdu úsměvným momentem už z hlediska, že by mne zajímalo, jak se podílela na boji proti fašismu ????

Kronus Jaroslav/ člen Koruny české -Kolín

P.S. Nechte minulost historiků a badatelům a na základě jejich výsledků potom zpracujte důsledné ztvárnění mrtvých - kteří by pro nás měli býti varováním, nikoliv metodou k vyvolávání duchů a přilívání oleje do ohně. On by Vás jednou mohl popálit !!!


Žádné komentáře:

Okomentovat