Počet zobrazení stránky

čtvrtek 5. srpna 2010

Moje stanovisko ke cause Paumer

Pane Paumere, ona situace zdaleka ještě nedozrála k objektivnímu zhodnocení skupiny, jíž jste byl členem !
Bůh opatruj vaši duši a odpočívejte v pokoji !
Před 12 minutami · · · Sdílet

    • Jaroslav Kronus
      Poté, co se českou kotlinou roznesla zpráva, že zemřel člen skupiny bratří Mašínů, vypadalo to na masových mediích či sociálních sítích či blocích lidu aktivistického jako v době, když se nad Ruskem zřítilo letadlo s polskými politickými, d...uchovními a mravními elitami !
      Bohužel vše přesně v paradigmatu a klišé, kterých česká společnost mentálně schopna.
      Hrdinnové versus vrazi. Korunu všemu nasadili účastníci pohřbu z řad členů vlády, kteří údajně inspirovaní zážitkem z pohřbu si vytyčili do vládního programu i zrovnoprávnění členů antikomunistického odboje s odbojem protinacistickým !
      Dopis batří Mašínů čtený na pohřbu pana Paumera dcerou jednoho z nich pouze dokreslil celková smutek a rozčarování ! Opět metoda toliko v ČR rozšířená - tj chytrá horákyně !
      Pominu agitčické žvatlání některých nacionálních exkrementů či kultivovanější, ale dosti exhaltovanou činnost umírněnějších medií. Je ntuno ocenit kultivovanou formu některých medií typu Lidové noviy !
      Jsem názoru, že činnost této skupiny opravdu musí zkoumat historici a badatelé , dát k dispozici odborná stanoviska a posudky ve všech souvislostech.
      Teprve potom je nutné zahájit společenskou diskusi,ale té bude schopna až další generace !
      Pak bude jasné a srozumitelné v duchu třech základních otázek filozofických a od nich odvinuto další !
      Ona mentálně denacifikace NSR opravdu začala až v polovině let šedesátých a podíleli se i na ni členové Hitlerjugend včetně pozdějšího legendárního ministerského předsedy NSR W.Brandta a H.Schmidta !
      Ten druhý o tom velice hezky píše v knize pamětí Na společné cestě !
      Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat