Počet zobrazení stránky

neděle 1. srpna 2010

odsud mne ještě nevykopli.................




Pár kytek na nádraží???

Příspěvekod Ing. Josef Šalda » sob črc 31, 2010 10:56 pm
Dnes dopoledne jsem chvíli čekal na našem nádraŽÍ NA VLAK A MŮJ ZRAK SPOČINUL NA ZBYTCÍCH JAKÉSI "KVATINOVÉ VÝSADBY NA NAŠEM NÁDRAŽÍ. Těch několik kytiček bje "zardušováno" bujným plevelem. A tak jsem čekání na vlak zpestřil vytržením části plevelu. ty doby. co zde byla služba v "zavazadlech" a personál občas těch několik kytek zalil a plevel vytrhal je dávno pryč. Občas vidím na nádraží maníka jak vysypá odpadové koše zametá vestibul nádraží. že by mohl ty kytky občas zalít vodou a vytrhat plevel - a rovněž na první koleji. Hned by to vypadalo lépe. To by mu ale někdo musel uložít. Jeho šéf ale na čelákovickém nádražím nesídlí. A tomu šéfovi by to zase někdo musel říci. Nejlépe někdo z vedení našeho města.... No uvidíme.
Ing. Josef Šalda
Příspěvky: 306
Registrován: pon lis 12, 2007 9:07 pm


Re: Pár kytek na nádraží???

Příspěvekod Fini » ned srp 01, 2010 7:43 pm
Máte pravdu, že květin je v porovnání s čelakovickým hřbitovem po-skromnu ! Prosím pane inženýre, nechtějte po lidech více, než čeho jsou schopni !
Ráno -kafe, šup do trafiky pr oBlesk či Mladou frontu, koupit něco hotového ke snídani a ve vlaku či za chůze "posnídat", přijet do práce , pak nějaký ten hypermarket či tlachání v hospodě či jiném místě pro mentální odvaz, večer telenovela či fotbal ...............
Ti progresivnější hrají tenis, jezdí na on-line bruslích, někdo na koni / některé i na "koníčku"/,jsme IN,cool, happy i crazy a budujeme rozvinutou kapitalistickou společnost přesně v intencích základů položených teamem tunel-dědka a pak trochu poopravených becherem vysočiným !
Vše má svůj čas a homo homini lupus a vy chcete mít zalité květiny a přitom máme permanentně "zalitého" ministra financí !
Fini
Příspěvky: 109
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm

Žádné komentáře:

Okomentovat