Počet zobrazení stránky

neděle 1. srpna 2010

člověk se neustále učí..

iDNES.cz - nejdůvěryhodnější zpravodajský portál na

1 Astr | 22. března 2010 v 12:00 | Reagovat
Jako prvni  bych  mel mit radost jak si  to madame Tydlitatove nandal, jak  si ji rozebral, ale ouha, je Ti to platny jako  zabe galose nebo neboztikovi zimnik. I kdyby  si  to  sem prisla precist, coz je pravdepodobnost mensi nez mala, tak mozna si Te posune ve svem seznamu uhlavnich  ideologickych  nepratel o par pricek nahoru.Pokud Te uz nezna z jinych  tvych  clanku:-)  Me vic desi predstava toho co "prednasi" na Uni v Plzni  svym posluchacum a jak zachazi  s temi, kteri s ni nesouhlasi. Pro nas byla hruza "marxak" pro  soucasne studenty jiste predmet ktery vyucuje madame Schmidlifidli:-(
Sice rikam marna prace, ale presto, kdyby jen jeden z jejich zaku  cetl cos napsal, nepsals to nadarmo:-)
2 tarasz | 22. března 2010 v 12:08 | Reagovat
Rozebrat madame nebylo těžké, když napíše článek, který je jenom pomluvou bez jediného věcného argumentu a důkazu. Ona je tuším anropoložka, a v tomhle oboru moc škod napáchat nemůže.
3 jonáš | 22. března 2010 v 12:20 | Reagovat
Tak antropoložka .. nojo tak to o těch geneticky rasovejch rozdílech musí něco vědět .. aspoň jako Honsová o počasí.
4 jonáš | 22. března 2010 v 12:26 | Reagovat
Mi spíš hned napadlo, jestli tam neučí práva .. jak jsi napsal, že je ze z Plzně.
5 K-k. | 22. března 2010 v 12:37 | Reagovat
dali ti k tomu diskutování moc hezkou reklamu - nebo sis to vyžádal jako ilustraci?
6 Pajin | E-mail | Web | 22. března 2010 v 14:05 | Reagovat
Tak jo, dobrý. Karmu jsem přidal. To teď budeš rozebírat každou nepodojenou krávu, která Tě vykopla z diskuze ? :)
Kopat do Paroubka je už tak zavedené, jako splachování na WC. Jinak jsem toho pana sledoval v neděli na Primě. Začíná mi připomínat nafouklého mrtvého slona před prasknutím. Po poslechu nočních mejdanů TyVí z parlamentu a skleronátu, nadávám nejen na ptačí hajzly. Nemohu se zbavit názoru (v naši rodině už ve čtvrté generaci od r.21), že dějiny socdem jsou dějiny občas přetržité zrady.
7 tarasz | 22. března 2010 v 16:26 | Reagovat
[3]: si říkám, jestli bych se do těch vědkyň neměl navážet, je to už divný, ale asi na těch pravicových nápadech s podříznutím Akademie věd přece jenom něco bude.
[5]: oni dávaj reklamy tomu, kdo jim zaplatí, v tomhle jsou tržní demokrati. Na iDnes zase budila nevoli antimodrácká reklama u blogů, a to někteří kádrově vybavení hošani a děvuchy těžko nesli a stěžovali si u šéfů. Jenže peníze jsou vždycky až v první řadě.
[6]: Si sedíš na ocásku? Ten článek byl esencí naprosto nedoložených kydů, strašákem jak věžák a neuvěřitelně blbý. Takovek pravicovej dům hrůzy. Ona si nevšimla, že socani tady už nějakej pátek vládli. S tou socanskou zradou - spíš je to vlastní hloupost a strach před věcným řešením, aby někdo moc neřval. On ten někdo bude řvát tak jako tak, vždycky, to ale těm pitomům nedochází. Měli by už jednou a konečně splnit Tydlitátkám ty jejich chmurný vobavy.
8 XY | 22. března 2010 v 18:07 | Reagovat
Ahoj, Tarasi, tvůj komentář je v naprostém pořádku, jen nevím, nepadneš-li dříve vyčerpáním, budeš-li reagovat na každou Tydlitátovou obého pohlaví.
Já vím, že když se nebude nikdo starat o kanály, tak nás jednou ty exkrementy zavalí - akorát že některý druh psavců nelze naučit, aby s produkty svého metabolismu docházeli na příslušná civilizovaná místa a nesmrděli s tím na veřejnosti. Vanitas vanitatum... :-)))
9 Vlasta Kašpar | 22. března 2010 v 18:19 | Reagovat
Jó, Tarasi, nemáš se zaplétat s pravicovými slepicemi! :-)
A cos čekal, člověče? Když tihle "demokradi" pod svým článkem vůbec připustí veřejnou diskusi, tak mažou všechno, co nechtějí slyšet - i kdyby tam nebylo jediné neslušné slovo :-)
Takže řešení je jediné - modrou soudružku ignorovat (což nedokážeš), nebo jí občas do diskuse podhodit odkaz na tenhle článek - ať si její čtenáři udělají obrázek... 8-Q
10 XY | 22. března 2010 v 18:28 | Reagovat
[2]: No, a jak jsem se právě dočetl jinde, je pachatelkou "judaistka a religionistka Věra Tydlitátová", případně "expertka na extremismus a zakladatelka Ligy proti antisemitismu Věra Tydlitátová."
Tož tak... :-)
Viz zde:
http://www.denikreferendum.cz/clanek/2452-byvaly-predseda-prazske-zidovske-obce-je-cas-aby-topolanek-skoncil
11 tarasz | 22. března 2010 v 19:37 | Reagovat
Vážně bráno, XY: tyhle komentáře nezaberou moc času, takže z toho na hubu určitě nepadnu, kocouroviny dají desetkrát tolik práce. Ale co mě skoro fascinuje je to, že relativně inteligentní lidé mohou psát tak debilní krávoviny, o tom, že nová totalita se blíží, že Rusko si to tady zase přeměřuje, že "ve jménu jakéhosi “proletáře” budou pronásledovány elity, podnikaví a pracovití lidé, umělci, publicisté a všichni nonkonformní jedinci" - to přece nemůže napsat někdo, kdo má všech pět pohromadě! Jak se takovéhle mimoňství shoduje s akademickými tituly a činností a funkcionařením ve významných spolcích? Co můžeme očekávat od prosté švadlenky či tesaře, zemědělce, když vzdělaní lidé v Česku blekotají jak ovce?
Mně to rozum fakt nebere.
Vlasto, já jí hned upozornil na to, že článeček vyšel, zazářil jak jasná hvězda. Ale ona se do diskuze nepustí, to je to samý, jako paní Kolářová. Ony tyhle dámy píšou naprostý nesmysly, ale brát si je nedají. Aby to bylo genderově vyvážený, tak chlapi taky, párkrát jsem se navez (zcela věcně a konkrétně) do Matějky, a on to komentoval tak, že se holt nedohodnem a ať to u něj nečtu. Rozumíte: nerozebereme naše stanoviska, nepodpoříme to argumenty a odkazy, a nesejdeme se někde na něčem společným, alespoň na málu. Ne. Já si to takhle myslím, a argumenty a důkazy mě nezajímaj, tohle jsou zabetonovaný pozice modrých českých fanatiků.
12 XY | 22. března 2010 v 20:06 | Reagovat
[11]: Nojo, tarasi, když ty si pořád naivně myslíš, že oni chtějí diskutovat. Kdepak ty věci. Principem takového psaní je přece "mít pravdu", případně, jak jeden společný známý  kdesi upozorňoval, jsou ochotni psát za peníze... Společný jmenovatel je prostý - jmenuje se to propaganda. :-))
Zasláno redakci I-dnes !

Dobrý den,
chci po čase učitnit pokání, očistit srdce i svůj rozum. Dočetl jsem se na blogu dr. Tydlitátové seznamu.cz, že "skromně " / jak jinak / ohlásila svůj comback na I-dnes.
Tento sice skromný, ale GIGANT českého blogerského prostředí se asi před cca 18 měsíci stahl, že její osvětová činnost vedoucí k nápravě věcí veřejných se stala terčem ataků jak sama říká lidské spodiny !
Její bohulibá činnost byla mařena lidmi nepřejícnými, sociopaty a psychopaty, zneuznanými existencemi apod. Sama pro ně používala jemné intelektuálské označení -mašíblové a trollové / jak poetické, že ? /
Dnes s odstupem času musím konstatovat, že tato jemná, příjemná, pokorná, zdvořilá a noblesní dáma byla uřčitě poškozena na dobré pověsti a českému blogerskému prostředí vznikla určitě škoda !
Lze ji prosím Vás nějak vyčíslit či jinak specifikovat ? Rád bych založil Fond na odškodnění této nebohé ženy a dal základní vklad. Mám představu, že by dotyčný fond byl tvořen toaletním papírem,   


který by byl použit dotyčnou paní k sepsání jí toliko oblíbených trestních oznámení. Ono jde v principu o zabití dvou much jednou ranou.
Po provedení formálních úkolů policiíČR by dotyčná oznámení nebyla házena do koše - čo to tárám, chci říci odložena, ale byla by předána na již uvedeném "tiskopisu" třeba Charitě, která by jich použila coby čistícího prostředku pro anální otvor lidí bez domova.sociálně vyloučených apod  !!!
S pozdravem Kronus Jaroslav / Kolín - Švejk, kverulant, provokater a poťouchlík

Žádné komentáře:

Okomentovat