Počet zobrazení stránky

sobota 7. srpna 2010

už jenom pro dokreslení , zítra trochu svižněji

Předmět: zaslání
Datum: 7.8. 2010, 14:39 - dnes v 14:39
 

Smát se či brečet ????

Výstupy z tiskových konferencí - Zpravodaj KDU-ČSL
Úřadující předsedkyně KDU-ČSL se distancuje od kroku Cyrila Svobody pokračovat v soudním sporu s charitativní organizací.

„Pokud Cyril Svoboda chce pokračovat ve svém soudním sporu o dědictví, ať pozastaví své členství v KDU-ČSL,“ říká Michaela Šojdrová, která je zprávou o pokračování sporu ze strany C. Svobody evidentně překvapena.

„Slíbil na předsednictvu, že ve sporu pokračovat nebude. Věděli jsme, že to stranu může poškodit. To také všechny analýzy neúspěšných voleb prokázaly. To, že už dnes není předseda nikoho nezajímá, všichni si nás s ním spojují,“ uvádí Šojdrová.

„Musí si vybrat, buď soud s charitativní organizací jako soukromá osoba, nebo členství ve straně, dohromady to nejde. Vidím to jednoznačně,“ dodává úřadující předsedkyně KDU-ČSL.

Paní úřadující předsedkyně,

Vaše chování mi přpiomíná vtip , že sranda musí býti -kdyby tátu vešeli. Kdybych měl hodně velkou fantazii, tak si představím Cyrila a Šláfenberka, jak si sundají zednické propriety a Karel řka - Cyrile , dobrá práce. Konečně máme ty protipotratářské tmáře z krku a Ty víš, že My bratři -stavebníci v duchu našeho hesla Pravda, láska a bratrská pomoc na sebe nezapomínáme. Flek ambasadora je pro tebe už zajištěn !
Dokonce jsem názoru, že by současné vedení mělo rehabilitovat páně Plojhara a celý ten pro-komunistický spolek z roku 1948, protože díky nic jste vstoupili do éry po roce 1989 jako suverenní součást nové politické mapy a to dokonce s gloriolou proti/komunistických bojovníků.
Nebýt Plojhara a jeho nohsledů, tak jste dopadli v roce 1948 jako Demokratická stran na Slovensku, kde s ní komunisté udělali jakousi atrapu jménem Strana slobody !
Jenom už z nostalgie - když srovám chování vaší leaderky ze středních Čech pí Melicharové před volbami a potom její vypaření se po volebním výprasku, tak si říkám, zda nebude něco pravdy na tom, že se ještě vzpamatovává z odejití na MV, kde prý jako učitelka prvního stupně ZŠ zapomněla, že výkon práce na centrálním orgánu státní správy není totéž, co žvatlat před dětmi účícími se základy písma a algebry !

Kronus Jaroslav - Kolín




Žádné komentáře:

Okomentovat