Počet zobrazení stránky

středa 4. srpna 2010

Trochu o protřídíme...........

  • Další výrobkyDalší výrobkyDalší výrobkyDalší výrobky


    Před 5 minutami




  • Jaroslav Kronus Ještě že nemám s Vámi nic společného šovinističtí štváči vedení protekční svazačkou předávající Husákovi v roce 1985 květiny !

    Před 6 minutami · · · Sdílet








      • Jaroslav Kronus
        Suverenita
        Pokud SUVERENITA – blok Jany Bobošíkové uspěje v komunálních volbách v Novém Boru, její zastupitelé okamžitě odstraní pomník nacistům, který stojí na novoborském Lesním hřbitově. Sdělil to lídr novoborské kandidátky SUVERENITY Jos...ef Doškař.... Pomník nacistům byl přes protesty občanů umístěn jen několik metrů od pomníku českých vlastenců, vůdců Rumburské vzpoury, kteří na tomto místě byli popraveni 29. května 1918. Na tomto pietním místě je také pomník českých vlastenců zavražděných nacisty v době okupace a Rudoarmějců padlých při osvobozování Československa. Fakt, že se více jak šedesát let po nejhorší válce v dějinách lidstva, staví pomníky těm, kteří za ni nesou odpovědnost lidskou i historickou, považuje SUVERENITA za výsměch desítkám miliónů lidí, kteří nacistickou zvůli zaplatili životem. Nelze stavět zároveň pomníky obětem i jejich vrahům, to je nestoudné falšování historie.
        „Pomník nacistům musí pryč,“ říká rezolutně lídr SUVERENITY Jana Bobošíková. „Zejména nyní, když oficiální zahraniční politika Nečasovy vlády tvrdí ústy ministra Schwarzenberga v rakouském tisku, že poválečné majetkoprávní uspořádání v naší zemi je proti lidským právům, což je další pokus o přepisování historie,“ dodává.
        „Novoborští mají plnou podporu celé SUVERENITY, jejich petici proti pomníku nacistům podepsali všichni účastníci naší programové konference,“ uvedla k problému manažerka strany Jana Volfová. Podle jejích slov SUVERENITA - blok Jany Bobošíkové jde do komunálních a senátních voleb také proto, aby nepřipustila jakékoliv další pokusy o zkreslování historie. Do Senátu kandiduje kromě Ing. Jany Bobošíkové, členky Českého svazu bojovníků za svobodu, také JUDr. Jan Kux, rovněž jeden z čelných představitelů ČSBS a zároveň člen Československé obce legionářské.
        SUVERENITA - blok Jany Bobošíkové dlouhodobě bojuje za zachování historické
        pravdy a nepřipustí zpochybnění poválečné legislativy Československa.




        Předmět: zaslání
        Datum: 4.8. 2010, 15:57 - dnes v 15:57
         

      • Dobrý den, Autor: Bari, Eurozpravy.cz Klasnová vypráví o podvazcích. Přišla o rozum, míní Moravec předchozí 1 / 1 další zvětšit fotografii foto: www.veciverejne.cz Kateřina Klasnová Podle moderátora si Klasnová pustila pusu na špacír zbytečně moc. Působí tak prý, jako kdyby ztratila rozum, citovaly Parlamentní Listy . Moderátor Václav Moravec se k politickým událostem příliš často nevyjadřuje a aby si zachoval nestrannost, nechodí ani k volbám. Výrok místopředsedkyně Věcí veřejných Kateřiny Klasnové jej ale chladným nenechal. Ze židle jej zvedlo její prohlášení , že na svatbě s ministrem Vítem Bártou přišla o podvazek. Podvazek jim stačil. Naštěstí Klasnová dala historku k dobru v časopise Věcí veřejných. Při svatbě jí totiž prý část hostů unesla novomanžela Bártu a požadovala výkupné. "Naštěstí nebyli moc nároční, stačil jim podvazek," popsala politička humornou situaci. "Nevím, zda paní místopředsedkyně nepřišla o něco podstatnějšího. O rozum," podotkl moderátor na Facebooku a dodal, že nechápe, proč ze soukromého zážitku udělala "věc veřejnou". Podle Moravce by si tak rozum měli zachovat alespon ostatní, když už o něj přišla jedna z nejvýše postavených političek vládní a parlamentní strany. toliko agenturní zpráva ! Rád bych se pana Moravce optal, zda člověk jeho zkušeností -rozuměj profesních - se nemýlí či chce býti jenom korektní ? Jak dotyčná frajlinka mlže ztratit něco, čím nedisponuje ? Slyšel jste z její naaranžované a nabrífované pusinky opravudu něco myšlenkově nosného či dokonce moudrého ? Já nikoliv, rád se nechám poučit ! S pozdravem Kronus Jaroslav



         

Žádné komentáře:

Okomentovat