Počet zobrazení stránky

sobota 7. srpna 2010

trochu to budeme lechtat - zatím............

Předmět: zaslání
Datum: 7.8. 2010, 14:07 - dnes v 14:07
 

Dobrý den paní doktorko,

občas Vám pošlu něco, čemu se prosím říká zpětná vazba. Já opravdu dnes nemám zapotřebí se přetahovat o slovíčka čk semantismus obecně, protože ono se to většinou projeví v boj podobný tahání o dělší konec lana, kdy nakonec člověk zjistí, že tím "lanem" bylo LEJNO a má zbytečně špinavé ruce /smrad ani nezmiňuji / !

Ta vcelku zpočátku ctihodná společnost zvaná D.O.S.T se přemněnila ve spolek neukojených jedinců, kteří maje sice věčně jednu kapsu prázdnou a druho vysypanou obsesují způsobem, který je už i odporný i moji osobě a to jsem cynik, bývalý republikán a notně otrlý člověk !

Nakonec nemá smysl se vracet ke zpětným vazbám typu velkého nebezpečí umožňování publikování na Fragmentech notně provařenými jedinci či varování před spojením ad hoc nespojitelného tj. koalice SSO a PaS, kde došlo ex post k projevům hlouposti na všech stranách .

Dnes jenom velice stručně -a´t si "team" doktůrka Bátorovic trochu poopraví předmět pozvání na ten mentální mejdan chystaný tímto spolkem na první den školního roku. Jenom připomenu, že současný ministr školství již jisté kroky v tomto kontextu učinil a aby to zase neskončilo blamáží jako Šojdrová versus Tydlitátová versus D.O.S.T !
Jinak jeden notně provařený taxikář z okruhu předsedy D.O.S.Tu mne stačil upozornit, že budou právní problémy a já si jenom říkám, nakolik to vše souvisí s tím, že najednou policie rozkrývá ten pamflet ala Clemans, kdo zde má jakou roli a bude velice zajímavé zjistit, kdo a kde se vzal na české nacionální scéně člověk nesoucí jméno M.A.Bartoš a v čí prospěch vlastně pracuje ??????
Už rozehrál spoustu "zajímavých věcí" a něco mi říká, že vždy má navnadit užitečné idioty všech forem ke zvednutí prachu - cui bono / zatím nevím / !

S přáním hezkého dne Kronus Jaroslav
 

Žádné komentáře:

Okomentovat