Počet zobrazení stránky

neděle 8. srpna 2010

 Zobrazit více
"Marx, Trockij, Kameněv, Zinovjev, Radek, Slánský – to byli všechno Židé, ale nikoli už židé. Byli to Židé, kteří odpadli od židovské víry svých předků, přestali být židy, začali se domnívat, že Mesiášem jsou oni, a proto se stali komunisty. A jak vědí ortodoxní židé a...
Před 15 minutami · · · Sdílet


Jaroslav Kronus a 2 dalších přátelJoves Jovísek Sidon
Pavel Smetana sdíleli odkaz[Image]Změna politiky ODS? Vláda České republiky bez mandátu zaměstnává neonacisty jako poradce pro menšiny "Marx, Trockij, Kameněv, Zinovjev, Radek, Slánský – to byli všechno Židé, ale nikoli už židé. Byli to Židé, kteří odpadli od židovské víry svých předků, přestali být židy, začali se domnívat, že Mesiášem jsou oni, a proto se stali komunisty. A jak vědí ortodoxní židé a...Od: Lukáš KrausPřed 11 minutami · Sdílet[Image]
Jaroslav Kronus 
Jsem z té diskuse trochu rozpačitý. Ono Vám fešáci uniklo jedno zásadní - on pouze neokonzervativec tj neosionista nahradil svoji antitezie -tj. trockistu .
Kromě pobratinecké báze mají obě větve jedno společné - oni touží po permanentní revoluci. Ti první ji většinou zaplatí a ti druzí provedou a pak jsou oběšen v duchu teze -revoluce... požírá svoje děti !
Jinak si prosím dobře sestudujte rozdíl mezi Židem a židem, než půjdete s tou žalobu - ono by jste zaplatili vše, včetně obhajoby odpůrce !
To není o dobrém a zlém židovi či Židovi, ale o Židech coby stoupeních mesianismu v duchu m/l revolucí, které chtěli poté přeměnit v revoluci trockistickou a židech coby rase tj. lidí krví a vírou v Jahveho !
To že lidé jako Joch patří též k revolucionářům, ale těm- kteří ji maskují pod rounem ŘKC coby fousaté lišky z vinice či přímo členstvím v evangelikánkých církvích toliko příslušných pro USA je jenom dokreslením celého absurdna, které se v diskusi odehrává !
To že lidé jako Joch Vás mohou dráždit je sice nemilé, ale KOCÁB dráždil lidi hodně dlouho a nic se s tím také nedalo dělat !
To berte jenom jako menší lekci od nočního vrátného a zbytek a´t Vám vysvětlí vaši lektoři ..............

Žádné komentáře:

Okomentovat