Počet zobrazení stránky

sobota 7. srpna 2010

Proč nebýt součástí stáda..............

Předmět: zaslání
Datum: 7.8. 2010, 09:02 - dnes v 09:02
 

Dobrý den pane vedoucí
zdejší součásti SZ,

ve čtvrtek tohoto týdne jsem mluvil s Vaší koelgyní, která měla tzv.dosahovou službu. Ptal jsem se na možnost podání podnětu, který by směroval k prošetření -zda orgány města / je lhostejné zda v režimu samosprávném či přenesené působnosti a orgány státu / udělaly něco pro zábránění stoupající tenze mající charakter nebezpečí interetnického konfliktu v Zálabí -lokalitě ulice Podskalská a přiléhlé prostory či místa /.

Bylo mi řečno, abych podmět zpracoval do písemné podoby a takto zhotovený zaslal Vaší součásti.
Po pečlivém zvážení jsem dospěl k následujícímu verdiktu - proč si pálit prsty ve věcech, které se mne v zásadě kromě neakceptace podoby zatím jenom rasově zabarvených nadávek vůbec netýkají. Obava, že by zde mohlo dojít k jisté ghetizaci a znehodnocení moji investice ve formě zakoupení bytu má sice racionální jádro, ale jelikož jenom v přilehlých panelácích je cca 200 bytových jednotek s průměrnou cenou bratru za 2 miliony Kč, tak on by eventuelní proces měl trochu jinou podobu -než moji pošetilost !

To by v tom byl čert, aby ke zhoršující ekonomické situaci a tím související vyhrocující se situaci sociální nedošlo na základě zákona pravděpodobnosti k něčemu, co z našeho vcelku bezvýznamného města i v rámci střecních Čech neudělá předmět zpravodajství č. 1 v celostátních mediích , že ????!

Pak akorát budu s přitroublým a cynickým šklebem chodit a mírně ztopořeným prostředníčkem budu klást odpovědným orgánům otázky typu -"kdepak soudruzi " z NDR udělali chybu ????????

S pozdravem Kronus Jaroslav - Kolín, Podskalská 13

Žádné komentáře:

Okomentovat