Počet zobrazení stránky

pondělí 2. srpna 2010

mkd versus čsl und ich...............

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Jelikož se zde proklamavaná diskuse svazáků KDU-ČSL změnila v tahanici dvou jedinců, kteří se točí kolem stanoviska soužití duhových slipů........tak si dám zase SOLO !
Naváži tím na svůj předchozí příspěvek . Asi nebude náhoda. že 5 bodů MKD si zase "přivlastnily "fašizující spolky a opět ve svoji blbosti nahravají kos...mopolitům a národním odrodilcům !

Zobrazit více
www.jaroslavvrana.blogspot.com
o vlasti, o české společnosti, o postavení ČR v EU, národních odrodilcích a žluté internacionále obecně i incocreto,národnostních menšinách, historii, politice, laicky o filozofii a mnohém jiném
Přibližně před hodinou · · · Sdílet

    • Jaroslav Kronus
      Jsem názoru, že ČSL by měla býti regionální stranou. Svoje ústředí přenést do Brna a částečně do Olomouce . Lokalitou -dominantní - by měla zůstat jižní a střední Morava.
      Udržet krajské sekretriáty v jižních a východních Čechán, všude jinde ...je zrušit. Pražské sídlo výhodně pronajmout či prodat !
      V ostaních regionech zrušit okresní organizace a vytvářet ad hoc oblastní sdružení - v kraji držet koordinátora !
      Vzdát se snu o příspěvcích do parlamentu a těžit ze státních dotací za krajské zastupitele v lokalitách její dominance !
      V ČR hledat přirozeného partnera ,ale to je běh na dlouhou tra´t a přijmout myšlenku, že křestanská platforma ČSSD nemusí býti nepřátelská či nepřijatelná.
      To je samozřejmě spjato se stavem v ČSSD, který po volbách vznikl a je utno čekat, jak se tento politický mastodnost vypořádá se svými problémy !
      Je to jenom náčrt ...............
      Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat