Počet zobrazení stránky

čtvrtek 5. srpna 2010

Kolínský deník...............

Předmět: Fwd: zaslání
Datum: 6.8. 2010, 00:42 - dnes v 00:42
 

 Zdejší modrobrcí svazáci v hnědých košilích s gracií tržních komsomolců to zvali opět do rukou. Vyhlásili válku nájemníkům obecních bytů -kteří dle jejich názoru tyto obývají neoprávněně a obeslali uvedené dopisem o zrušení nájemního práva ,tak jak to umožňuje novela OZ !
Jednalo se asi o 140 domácností ! Dle dostupných informací provedli lustraci v evidencích typu katastrální mapy a jakmile zjistili, že někdo má ještě další nemovitost, tak měl smůlu !
Člověk by řekl - dobrá práce ! Ono nakonec od povrchních posluchačů děl F. von Hayeka či A.Smithse neočekávám, že postřehnou drobný detail. Ona rozhodnutí provedena odstlu bez znalosti věci samotné přinese více škody než užitku !
On najednou přišel zpětný cuk v podobě , kteřý autoři této hlouposti asi neočekávali.
Lidé jim prostřednictví svách právních zástupců sdělili - a/ koupený rodiiný domek je neobyvatelný b/ domek, který jsem sdělila má ještě další majitele a ty v něm žijí c/ to čemu říkáte domek, je chata, kam není žádná dopravní obslužnost a má nemocné dítě atd...
Začaly obligatorní tanečky typu - My nic -my muzikanti, pár výpovědí se stahlo a některé další budou mít zajímavý průběh včetně možné reparace soudních výloh žalujích . objevil se i argument, že město nemá technické ani lidské síly na prověřování skutečností in natura.
Ale pánové - ono stačí při tak závažném aktu ze strany města použít správního řádu, zaúkolovat úředníky, kteří berou plat z daní občanů, provést osobní šetření - což vyžaduje vystrčit zadek z kanclu a podívat se lidem do očí mimo tento atd !
Neodpustím si štouchanec - ono manýryšviháků ve špičatých botech a tmavých sklech na svých autech přestali bavit lidi už na celostátní úrovní a mám obavu. že jména Langer, Dalík, Topolánek, Bohm, Langmayer apod se stávají politickými mrtvolami !
Když sleduji vaše chování v posledním půl roce, tak vyvozuji, že s tím jste zde již také smíření, akrotá si zabezpečujete vcelku slušně zabezpečenu ústupovou cestu !
Tak good luck !

Žádné komentáře:

Okomentovat