Počet zobrazení stránky

pondělí 27. prosince 2010

repete..............., tringelt nechci !!!

Doznání...................

Dnes provedu důkaz, že domněnka jednoho arijce s visáží Bosňáka, že jsem Agent byla "správná " - respektivě Tupější než on sám a to při jeho "formálním " vzdělání " je už co říci !!!!!!!!!!!

UDÁLOSTI: Bretschneider – náš vzor


Znak BIS

Již více jak rok a půl jeden nacionalistický "myslitel" šíří tezi, že jsem Agent a hanobím poctivé české vlastence a protěžuji bývalé komunisty a tzv. sudetské Němce.
Jelikož naiconální aktivistické prostředí je tím sociálním prostředím, kde blbů je více jak dvanáct do tuctu, tak po-odhalím pozadí všech spekulací výše uvedeného intelektuálního giganta a jeho melody boys !

Ano, jsem AGENT- s přezdívkou Vranič a jsem podřízem řídícímu důstojníku štábnímu strážmistru Flandderkovi z četnické stanice v Putimi.
Dnes předložím zprávu pro svého řídícího důstojníka o stavu české společnosti a možných tzv. rizik mentální revoluce v našem banán -státu !!!!!!!!!

Obyvatelstvo zemí Koruny české je sice notně vypečeno, ale silně loajální . Jsem názoru, že historiky zvaný Mnichovský komplex posílený kapitulací v roce 1968 přetavil tzv. zlomení páteře národa v tuto skutečnost.
Národní páteř dnes připomíná kaučukovou tyč, která velice promtně reaguje na změnu větrů / geopolitických , nikolv po luštěninách/ a gojové pod vedením těch největších mravních prostitutek opět směřují k dalšímu cíli.........
To že cesta připomíná osla, kterému pověsíte za krk větev, na které je mrkev a pak je úplně šumák, zda osel běží, kluš či stojí a mrkev je neustále v "nedostižnu" !!!!!!!!!!!!

Poslední volby ukázali, že občanská společnost je silně uvědomnělá a nedopustí sestoupení z cesty budování kapitalismu připomínající cestu od nikud nikam ! Mne je 47 let a pamatuji již 4 reformu včetně té perestrojkové !!!
Bezpečnostní rizika ve smyslu politických subverzí jsou minimální, neřku-li žádná ! Islámská obec vedená panem Sáňkou tak maximálně se namočí do nějakých šmelin s valutami či oblbnutím naivních blondýnek pubescentního věku pod slibem manželství či spíše zařazení do haremu !
Dělníci vedení nádeníkem ducha Vandasem svoji úlohu splnili a pod sofistikovaným řízením zpovzdálí vytahli z nor neonacistické podzemí a dnes připomínají politické klauny čekající na ránu z milosti. jejich účelové skandalizace je vedena za účelem dotvoření mýthu bojovníků proti establismentu ! Možná je zase někdo časem tzv. prohnojí, až budou potřebovat členové establismentu odvrátit pozornost od lumpáren jich samotných !
Vojta Falmer Filip a jeho politický skanzen ukazuje Štětináčovi a jemu podobným dlouhý nos a rád tahá nespokojence za nos vytvářením dojmu, že on a jeho partaj je řešením ! Vcelku dobrý byznys pro komanče i establisment samotný !
Levičácká sebranka a je vcelku šumák, jak se jmenuje je paralyzovaná vlastní neschopností či odlivem vykuků typu Polák či Slačálek do sféry činností, která je mnohem lukrativnější či z hlediska osobní prezentace mnohem společensky akceptovatelnější !!!!
Petr Cibulka a jeho Pravý blok, Sládek a jeho SPR-RSČ, Konzervativní strana a jiné zájmové spolky jsou vcelku logickým dokreslením politické mapy panoptikálního banán státu in cetrum Europe !!!
Ponechám stranou tzv. anti-evropskou pravici, která dnes připomíná toaletní papír po použití a jelikož je tento vyroben z nerecyklovatelných materiálů, tak se tato nechá zahnívat a sama sobě svému osudu !!

vyhotoveno dnes a nikdy jindy autor jsem já utajení - v zemi,kde se vše vykecá to je FUK
Kronus Jaroslav -agent Vranič

Žádné komentáře:

Okomentovat