Počet zobrazení stránky

pátek 3. prosince 2010

Zaslání


Kateřina Klasnová - Věci veřejné


Od: spr-rsc.kolin@seznam.cz

Komu: Novák Repas <novak.repas@volny.cz>

Předmět: zaslání - korekce
...
Datum: 3.12. 2010, 09:30 - dnes v 09:30

Dobrý den dnes již i předsedo

Věcí veřejných v Kolíně,

včera jste mi posla dotaz jaká témata by mohla zajímat občany Kolína pro internetová referenda Vámi připravovaného webu VV -Kolín. Já lapidárně odpověděl , že nevím !

Víte, ono dle jednoho z Mužů 28.října A.Švehly - i politika je řemeslo !!!
Obávám se, že zatím nedoceňujete mnohé z toho, co tato teze obsahuje - ona to není jenom teze, ono je toje životní poznání jednoho sedláka z Hostivaře, který i přes maturity byl mnisterským předsedou a mužem schopným čelit tlakům tehdejšího Hradu v čele s TGM !

Co to dle mého soudu znamená pro Vaši další činnost - 1/ provést zevrubnou analýzu volebního neúspěch v Kolíně směrem uvniřt zdejší filiálky VV - např - polepení celého Zálabí plakáty VV i na místech k tomu nevhodných b/ přítomnost na KL muže, o kterém samotný předseda VV točil reportáž
2/ směrem k vedení VV - jasně sdělit, že chvilkové omámení veřejnosti slečenými holkami na kalendáři VV bylo opravdu jenom chvilkové, že politika je Čin a ne tláchání a to navíc notně infantilní,že pořádat ideovou konferenci u strany- která idee téměř nemá je noncens atd

Pozvat časem někoho z vedení VV do Kolína a předložit lidem jasnou vizi strany samotné.
Jinak je dobré, že praktikujete i tzv. politiku drobečkovou a jste ochoten jíti dále Vy i Vaši lidé. Ona práce v komisích je toto přímo brilantní ukázkou !
K tomu klikání na netuohledně referend si můžete vybrat cokoliv - od spokojenosti s prací MP počínaje a nespokojeností se stavem o veřejné zeleni konče !

S pozdravem

Jaroslav Kronus

Žádné komentáře:

Okomentovat