Počet zobrazení stránky

pátek 31. prosince 2010

I toto je politika - by´t drobečková..............

Zdravice účastníkům konference „Hovory na pravici“: Koruna česká - Slezsko proti NWO a havlistům
Autor: odjinud | Publikováno: 17.12.2010 | Rubrika: U NÁS
Ilustrace
Koruna česká - Slezsko, chce být v boji pravice a křesťansko-konzervativních sil rozhodně
konstruktivní, což jsme vyjádřili i dopisem panu prezidentovi. Jsme katoličtí monarchisté,
kteří nechtějí jakoukoliv monarchii a za jakoukoliv cenu.
Již vůbec nechceme monarchii, která by kolaborovala s elitami, které usilují o tzv. Nový světový řád (viz. Nizozemská královna Beatrix /Bilderberg/ a španělský král Juan Carlos). Jestli máme my slezští monarchisté k něčemu bytostný odpor, tak jsou to představy tzv. havlistů a lidí kolem pana Schwarzenberga a TOP 09.
Jde o stále tutéž skupinu lidí, která NWO prosazuje v postupných krocích v této zemi. Jsme si vědomi, že tzv. Nový světový řád je ohrožením nejen lidí v ČR, ale celé Evropy, potažmo světa. Tudíž boj proti této hydře považujeme za prioritní. Ochotně budeme spolupracovat se všemi, kteří jsou si obludnosti této ideje vědomi a dochází jim, že skutečně může jít o další pokus vybudovat tzv. antikristovskou říši, tentokrát nikoliv lokálně, ale globálně.
Naše skupina se samozřejmě v lecčems liší, neb existuje představa, že monarchista musí být zároveň eurooptimistou. Naše skupina však již před léty pořádala v Ostravě kampaň proti vstupu do EU, a to společně s Konzervativní stranou. Považujeme se za politické realisty a jsme si vědomi, že hájit suverenitu ČR je nutné vždy a zvlášť nyní. Vždyť ani staré mocnářství nebylo takový "žalář národů" jako současná EU, které vládnou revoluční liberálněsocialistické síly o Novém světovém řádu ani nemluvě.
Budeme se snažit na své úrovni a v rámci vlastních možností vést boj proti perverzní agendě NWO. Určitě jsme schopni varovat a volat k veřejnosti, aby se díky své lhostejnosti a konzumní zaslepenosti nenechala vlákat do pasti pseudo-mesiášů či mesiáše.
Chci tímto za sebe a své kolegy deklarovat, že ve Slezsku existují vaši spojenci. Jménem
slezské Koruny české pozdravuji všechny účastníky "Hovorů na pravici" a vyprošujeme od
Krále Králů potřebné milosti k tomu, aby zvrácené elity tvrdě narazily na věrné a odhodlané muže i ženy, kteří nehodlají žít v orwellovském světě.

S úctou
Slezský zemský hejtman
Koruny české - Slezsko

Jaromír Fojtík

Představený místní společnosti
Koruny české – Ostrava
David Hibsch

Antonín Fornadel
Ing. Jakub Moravčík
zdravice ke stažení zde (ve formátu PDF)

Žádné komentáře:

Okomentovat