Počet zobrazení stránky

pátek 10. prosince 2010

Dělníci zase "myslí " !!!!!!!!!!!!

Před 7 minutami · · · Sdílet

    • Kronus Jaroslav
      Toto je část zamyšlení - tedy v uvozovkách jednoho myslitele dělnického ze severních Čech /Mnoha lidem se také nelíbí současná podoba centra města, které připomíná spíše vietnamskou tržnici. Je sice faktem, že vietnamské krámky s často poch...ybným zbožím a různými napodobeninami značkových výrobků jsou umístěny v soukromých objektech, ale častějšími kontrolami by bylo možné jejich mnohdy protizákonné podnikání omezit. Tím neházíme všechny do jednoho pytle. Čest těm, kteří poctivě dodržují zákony a platí daně. Je ale veřejně známou pravdou, o které se příliš nesmí mluvit, že například různé nonstop herny, které tyto osoby provozují, jsou často zástěrkou k legalizaci peněz pocházejících z trestné činnosti, například prodeje drog.
      Před 6 minutami ·
    • Kronus Jaroslav Hele autora, nevím zda je náhoda, že zrovna na regionálním rádiu Liberec mluví pomateneco Uzel o onaniii a vibrátoru, ale nějak mi to všechno začíná splývat -tj tvůj blábol a jeho bláboly !
      Před 4 minutami ·
    • Kronus Jaroslav
      Já ti něco prozradím, spíše Ti dám informaci - snad tě to nevyvede z míry ! Ono asiatům a to hlavně Číňanům se říká Židé Asie !
      Ono se to kromě jiného projevuje velkou schopností asimilace, talentem pro obchod obecně ale a to hlavně velkou etnickou soudržností !
      Oni Asiaté jsou dosti hraví - vysvětli mi, proč by svoje stržené peníze měli nosti do herny Bůh ví koho , když mohou míti vlastní a kromě tebou uváděného důvodu hlavně udrží peníze vlastní komunty u sebe !
      Ještě Ti prozradím, že majitele heren většinou tvoří jakýsi kartel, který kumuluje peníze coby možný zdroj půjček pro prosperitu vlastní entity - proté , že - mysliteli !!!!!!!!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat