Počet zobrazení stránky

sobota 4. prosince 2010

Mocní či nemocní .............,,,,,,,,,,???????????






 



 Jak dlouho bude ještě trvat aby Modré straky pochopily, že co člen ODS, to potenciální zloděj či podvodník je akorát cestou do pekel ve smyslu posílit TOP 09 a umožnit vládu ČSSD !!!!!

Re: Trochu šířeji k tématu i mimo něho

Příspěvekod Fini » říjen 24, 2010, 10:18 pm
Od: spr-rsc.kolin@seznam.cz

Komu: hk@ods.cz , ris.stc.ods@volny.cz , hynek.fajmon@ods.cz

Předmět: zaslání

Datum: 24.10. 2010, 20:51 - dnes v 20:51

Motto- nechte potomky českých bratří na POKOJI...................

Zdravím,

události několika posledních týdnů v lokalitě , kde bydlím tj. Kolín, znaje trochu "infrastrukturu" politických siločar, kde jsem bydlel nějaký čas tj. Čelákovice a události vzniklé při konstituování KL ODS do EP ve mne vyvolaly obsesi napsat toto krátké zamyšlení !!!!

Čeští bratři coby jedna z linií tzv. České konfese mohou míti mnoho lidově řečeno much - například latentní averze proti Němcům, značná teologická animozita proti katolickému apod.
Ovšm mám více jak jistotu, že tito lidé v politice jsou pevní v tom smyslu, že jsou přímo imunní proti tomu ryze českému tj. řečeno slovy A.Švehly v Čechách se kradlo od Adama a bude se krást po posledního Robinsona, konec citace.
Snad už toto patřičné organizační stupně ODS pochopí, aby příště zamezily intrikaření leadra ODS do EP , kterého nakonec smetla voličsky i situace v jeho mateřském MS po maléru -který nelze ani zdůvodnit, ani oddiskutovat ni prominout !
Budu rád, když při deratizačním procesu v ODS bud pro příště jasno, že burani, všehoschopná individua a polovzdělanci jsou na přítěž a za jejich společenský vzestup v lokalitě je i odpovědný te, který sice neuměl vysvětlit, kde se vzalo u něho v kanclu 400 tisíc, ale měl velké starosti, jak znemožnit návrat H.Fajmona do EP !
On a jemu podobní by si měli uvědomit, že toto křupanství je pouze variací kdysi agrárního selsko-hřebství, kde teze, že raději A.Hitlera než Stalina - on jim prý nechá plné šrajtofle - je nejenom krátkozraké, ale jemně řečeno kontraproduktivní !!!

Kronus Jaroslav - Kolín

Žádné komentáře:

Okomentovat