Počet zobrazení stránky

čtvrtek 24. června 2010

Tak začínáme






 
HNS


Tak on i renomovaný ex-dopravní policista může z blondým zblbnout............

Jsou i chvíle, kdy ve světě řízeného chaosu i zbystřím

Příspěvekod Fini » stř čer 23, 2010 10:39 am
Toto přinesl Kolínský Press - Huml kritizoval odměnu policistovi

Bývalý šéf dopravních policistů, pak soukromý dopravní expert a dnes novopečený poslanec za Věci veřejné Stanislav Huml kritizoval v MF Dnes udělení finanční odměny pro policistu Miroslava Skoupého z kolínského dopravního inspektorátu za to, že nahlásil pokus o úplatek. Jak jsme již vícekrát psali, případ se stal 17. května v obci Přistoupim, kudy 20letý řidič projížděl rychlostí 101 km/h. Když mu dopravní hlídka chtěla udělit pokutu, pokusil se policisty uplatit finanční hotovostí ve výši 5 tis. Kč, aby přestupek neřešili a navrch údaj z radaru smazali. Policisté však úplatek odmítli a věc nahlásili. Před 14 dny byl Miroslav Skoupý finančně za tento čin odměněn. "Všechno, co pomůže eliminovat úplatky, je samozřejmě dobré. Ale uplácet policisty státními penězi za to, že jsou neúplatní, to mi přijde už poněkud na hraně s morálkou," komentoval postup Policie ČR Stanislav Huml.

Pane Huml. vzpomínám si na Váš příběh u dopravní policie a vím, že jste se vzepřel jednání nadřízených, které zřejmě přineslo někomu i něco do kapsy.Přesto jsem názoru, že dnes coby člen českého parlamentu /tím netvrdím, že jste si mentálně polepšil/ mohl více odpoutat od křivd minulých a pronášet dosti podjaté soudy !
To že jste po odchodu z Policie se stal díky svým schopnostem a jisté PR vcelku známou osobou a toto uměl i přeměnit v tom smyslu, že tuším Vaše dcera je zaměstnankyní TV Nova je sice pěkné a asi zde někde jsou kořeny, že jste součástí souboru lidově zvaného modelinková agentura vedená křivopřísežníkem a tím co viděl / když chtěl/ a sponzorovaným úspěšným černým šerifem !
Víte zvolíte-li obdobný postup v bývalé konírně A.z Vladštejna, která se přeměnila v něco -co trochu připomíná maštal a trochu veřejný dům - pak Vám garantuji, že během krátké doby uvidíte toliko bizardností, že sahnete po soukromé zbrani a zastřelíte se !
To není řešení - naposledy to udělal v listopadu 1989 jistý plk. Bečvář, za první republiky za naprosto jiných okolností jeden mjr- legií u sochy Sv. Václava coby protest proti politice jistého tatíčka, ve vypjatých dnech Mnichova četnický velitel Sokolova- Falknova po vyklizení tohoto území a pak tuším v roce 1919 legionářský plk. Švec !
Vaše pojetí etiky je silně utilitaristické a téměř dotaženo v duchu Hegelovy teze - dobré je vše, co je užitečné ! Jezuité byli pragmatičtější - účel světí prostředky ! Ono bohužel neopatrné zacházení s morálkou ala Aristoteles může dospět nejenom k utilitarismu, ale i etaismu a pak už jste krůček od mravní prostituce ! Ona tato eroze je latentní, ale velice rychlá, POZOR na TO !!
Ono Vám asi uniklo, že okresní policejní ředitel v Kolíně dal v dnešní době svým podřízeným jasně najevo, že dobrá práce bude odměněna, špatná trestána a vnímavější veřejnosti implicitně formou nepřímé profylakxe sdělil, že je lepší při chycení za ruku stahnout krovky než házet rameny !
Víte, ono je to asi týden, kdy podobná osádka VW transporteru kolínské dopravky a vozidlo zdejšího OO POlicie dopadly na velice precizní pomoci černého šerifa jedné z bank pachatele loupeže v této bance a za použití výstražných výstřelů mu dali najevo, že jím držená střelná zbraň může býti též jeho "koncem " !
Ono to není každý den, dotyční policisté snad neměli ani neprůstřelné vesty, ale ukázali, že v případě krajnosti jsou schopni nasadit i život v duchu přísahy a k tomu slouží i Vámi kritizované od jejich nadřízených !

Kronus Jaroslav - Kolín,
Fini
Příspěvky: 73
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: Jsou i chvíle, kdy ve světě řízeného chaosu i zbystřím

Příspěvekod Fini » stř čer 23, 2010 10:45 am
Redaktorskej, předstírané světác
Kronus Jaroslav, 14.6.2010 21:23

tví nemá nic společného s proklamovanou noblesou . Jako druhá strana děje, který tak tajuplně popisuje předložím svoji verzi a a´t je to pouze moje interpretace, tak já na rozdíl do Vás byl aktivně přítomen - říká se tomu aktivní legitimace děje ! Nejdříve Vám něco prozradím - mám spolužáka ,který skoro 10 let se toulá po světě a jako provozní chemik vykonává práci převážně na ropných vrtech. Nedávno mi charakterizoval Vaši generaci - jako ty, kteří jsou sice asertivní, drzí, ale také nic nevědící a umějíce toto nic prodat ! Snad mi prominete, že tomuto člověku stojícímu dnes a denně tváří tvář tvrdé práci a občas i živelné pohromně věřím více než Vám a podobným ! Ale in media res - do redkace jsem přišel dveřmi po zazvonění a požádání, zda mohu mluvit s někým kompetentním - kladu důraz na slovo kompetentním ! Ona formální funkce a praktická způsobilost k požadovanému mohou bít dvě roviny, které se nejenom přibližují asymptotocky, ale dokonce se míjejí v rozměru z............. Vaše líčení děje připomíná poslední dílko bývalého zeměpána, kterému stream udělal propagandu, že člověk měl až podezření, zda to není zase projev permanentní devotnosti hraničící s profesionální prostitucí a hle : doporučuji Vám vyhledat recenzii na tuto hru / odcházení / v The New York Times . není to veselé čtení , věřte mi ......................./přinesly zkráceně i Lidové noviny /. Přišel jsme se ohradit nikoliv k Vámi i notně zmatečnému popsání děje -ale jelkož se v ČR říká, že pro ty méně bystřejší raději dvakrát - rád zopakuji - v jednom článku o jakých si asocilálech a jejich šesti dětech vystupoval diskutér s nickem Votas a přel se s ostatními. Jakási licencovaná štěkna svou ne zcela přesnou dedukcí / spíše naprosto chybnou /ve smyslu ono soustředit data Sokratovyy logiky a potažmo filipiky není totéž jako tato data umět iinterpretovat označila Votase za moji osobu a začala tím čím umí neustále operovat- to jest, že se trefovala do mého zdravotního stavu a moji ideové orientace. Přiznám se, že mne ani tak nerozčílil tento chybný myšlenkový konstrukt v podobě intelktuální šrotu, jako skutečnost, že admin tuto nechal bez povšimnutí více jak týden a dělal mrvého brouka !!!!!!!! Lžete a to říkám naprosto nahlas a vědomně, že jsem si stěžoval na ban - tomu pánovi, co přede mnou seděl a ani se neuměl představit /jak signifikantní pro Vaši generaci / jsem řekl, že to beru na vědomí, nemám z toho osypky ale trvám na tom, aby se měřilo všem stejným metrem. K jedání s tím pánem se nemám dále potřebu vyjadřovat, protože bych musel znovu použít termínu - že došlo k vědomé lži a to dokonce v přítomnosti státního úředníka -a to už není o mne, ale o Vás ! Že došlo na přetřes i téma diskuse nejenom selektivně moderované, ale diskuse těch, kteří se povinně zaevidují . Věřte, že mi ani jedno nebude dělat problémy. On je spíš problém v tom, kolik těch šohajů a šuhajek mentality / věčný sluha - Kolín si rozvracet nedáme / se připojí.............
Fini
Příspěvky: 73
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: Jsou i chvíle, kdy ve světě řízeného chaosu i zbystřím

Příspěvekod Fini » stř čer 23, 2010 10:45 am
Co se týče Vás osobně - někdy v roce 1991 napsal Miloš Zeman - tj. v době ,kdey byl v silné intelktuální a i duchovní kondici knihu, která se jmenuje Náš posttotalitní syndrom a možná východiska z něj ! Zde sarkasticky popisuje analogii mnoha českých fešáků, kteří připomínají domorodého náčelníka kdesi v britské kolonii, který si nasadí paruku kolonizátorů a pak se snaží okolnímu světu vnutit představu - že on není domorodec, ale člen koloniální věrchušky ! Vždy si na toto vzpomenu, když Vás vidím v motýlku a to od doby ,kdy se na české politcké scéně objevil jistý \"šlechtic! \" s motýlkem !!! Přeji hezký den všem, i kandrdasům řemesla, které mělo svoje Peroutky i Kojzary , aktivistické novnáře z obdob íProtektorátu raději vynechám !
Fini
Příspěvky: 73
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: Jsou i chvíle, kdy ve světě řízeného chaosu i zbystřím

Příspěvekod Fini » stř čer 23, 2010 10:47 am
Noviny
Jiří Macek, šéfredaktor Deník - divize střední Čechy, 15.6.2010 0:05

* Reagovat

Vážený pane Kronusi, předně omluva za jeden enter navíc. Bylo to opravdu rychlé, chtěl jsem jen vytvořit odstavec, leč dílo se nezdařilo. Ale to jistě nevadí, stávají se v dnešním světě horší věci. Ale abych nezapomenul. Pozorně jsem četl Váš příspěvek (viz výše, nebo níže? - já nevím, kam se ten můj zařadí) a popravdě, Vy jste poměrně slušný psavec. Vaše slovní zásoba, spojování slůvek, výrazů a větiček, to mi připadá naprosto geniální. Kdyby byla jiná doba, snad bych Vás i požádal, abyste byl naším dopisovatelem. Jenže se píše rok 2010. A já musím, možná to nevíte, ale připomenout, že slovo demokracie neznamená, že mohu všechno. Naopak, slovo demokracie znamená, že jsem silně omezen. Že musím silně vážit svá slova, protože právě v rámci v duchu slova demokracie musím za ně nést zodpovědnost. To jen na okraj, aby těch písmenek nebylo přespříliš. Vážená pane Kronusi, přeji Vám krásný den ten dnešní, je totiž minuta po půlnoci, ten zítřejší i ty dny další. Přeji Vám, aby se kolem Vás potulovali lidé, kteří jsou milí, usměvaví, kteří si s každým rádi popovídají, kteří pozdraví, třeba i klobouk smeknou. Zkrátka, abychom se měli tak nějak všichni více rádi. Zkuste i Vy zapomneout na zášť a podívejte se na svět jinýma očima. Zkuste to třeba už dneska, až se probudíte a budete číst tahle písmenka. Přeju Vám od srdce, ať máte dnes usměvavý den. Jiří Macek, šéfredaktor středočeských Deníků
Fini
Příspěvky: 73
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: Jsou i chvíle, kdy ve světě řízeného chaosu i zbystřím

Nemám prostě vaginální lobby rád, používá-li někdo místo mozku kalhotky,tak nás opravdu čekají perné okamžiky .

Bejvalka a její muti jsou toho typickým příkladem a toto jsem jim věnoval ! 

 


Příspěvekod Fini » stř čer 23, 2010 2:38 pm
Ptal se mne jeden, zda opravdu nemám nikoho - za kým bych rád došel na hřbitov !

Říkám - mám pane, ale ONI jsou všichni ještě živi !

Držím se, pěstuji a rozvijím tradicionalismus. Takže jednou týdně chodím na snídani ve složení - 2 ks rakviček, 2 ks věnečku a jelikož jako AA si nemohu dát černý lak na rakve, tj. FERNET, placebuji symbolicky černým čajem !
K večeři ten den si dám rád ovarovou hlavu, jelito a občas tlačenku !
Fini
Příspěvky: 73
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm


Re: Jsou i chvíle, kdy ve světě řízeného chaosu i zbystřím

Příspěvekod Fini » stř čer 23, 2010 2:45 pm
Reflexe ČSSD po volbách mi připomíná následující vtip - žižkovské ženy se opět chystaní na prvomájový průvod.
tentokráte ponesou heslo - vše co máme, pro mír dáme ! Heslo je tvořeno jednotlivými písmeny, ktré tato aktivistka nese !
Vedoucí si je nechá nastoupit a říká - děvčata, přesně jako loni, akrotá ty Růženo, co neseš to I, tak ne že se zdýchneš dříve, než projdeme před tribunou, kde je nejvyšší stranické a státní vedení !!!
vše co máme, pro-m-r.dáme !!!!!!!!!!!

Abych i trochu polechtal Modré orly - tak asi takto. Čekaje v Českém Brodě na vlak jsem se zastavil před plakátem propagující koncert vážné hudby a zde bylo i - že akci zašti´tuje i pražský primátor dr. Bém !
Znaje toho open-card-šuhaje /rozuměj jeho velice blízký osud/ jsem si nahlas řekl - to je asi poslední akce, kterou pane psychiatr zaštiťujou .........
Kousek od moji osoby stála jakási visáží sufražetka a optala se trochu ironicky - vy mluvíte se svým psem ? Abych ji vysvětloval, že František z Assisi také "mluvil" s ptáčky jsem považoval za ztrátu času a plýtvání intelektem a řekl ji, - ANO, chcete tlumočit ? On rozumí i kvokání ..........a bylo vyřízeno !!!!
Fini
Příspěvky: 73
Registrován: sob bře 20, 2010 1:51 pm

Žádné komentáře:

Okomentovat