Počet zobrazení stránky

neděle 27. června 2010

Kluci jedni sametoví a konjukturální...............


Vydáno dne 25. 06. 2009

HNS



Od: vrana2077@seznam.cz
Předmět: zaslání
Datum: 27.6. 2010, 10:17 - dnes v 10:17
 

Servus ,

dovoluji si Vám coby mírný provokater a nekonjukturalista zaslat osobní přání a prosbu !

Nejdříve jsem rozmýšlel, komu to s trojspolku zvanému 3-koalice zaslat. Modré straky- udajně reomované mají starosti sami se sebou, modelinkované agentura blondýnek vedena tím co viděl na vlastní oči /když chtěl/ mi nějako nesedí a tudíž vylučovacím způsobem jste zůstali na řadě Vy - netvrdím, že je to pro Vás pocta, ale co se dá dělat !

Nelze popřít, že gender blbosti řádí v ČR hůře než dozorové milice Saudů a tak je třeba býti ve střehu. To že jsme papežtější než papež a ani pr otento výraz nejsme schopni používat český ekvivalet spíše něco vypovídá o masové hlouposti nás samých než o slovu samotném !

Jsem silně rozhořčen, že v českém kulturním slovníku je význam zvaný DÁMSKÁ volenka a ženské vložky !
Trvám - aby v rámci GENDER -pravidel bylprvní institut zrušen a nahrazen něčím politicky korektním. Neumím si představit, že jsem účasten plesu TOP 09 a při vyhlášení této stereotypního a
nevskusného aktu chtíce tančit s Vaším samotným předsedou jsem vyveden ochrankou a zadržen Policií ! To je přeci porušování lidských práv .................... Věřím, že mi budete nápomocni v boji za bezpohlavní a ideově amorfní společnost !

Otázku dámských vložek zatím nechám otevřenu a musím vysondovat stanovisko feministek, sufražetek a jiných spolků typu -Sbohen rozume !

Další skutečností, která mne trápí, je rozšířený bonmost v prostředí vulgu profannu - VEMEME to do TEPLÝCH ! Proletáři, dělňasi apod tím většinou mají na mysli skutečnost -kdy skupina vedená předákem se shodne, že uchopí břemeno a přemístí ho !
V éře přiteplování společnosti typu vedení ČD, nepotistických bratrstev typu šéf úřadu vlády a třeba ministr dopravy, kamarily ministra hospodářství SRN -která připomíná tak trochu harém excentrika Kadáfího apod jsem názoru, že tento politicky nekorektní výraz je třeba IHNED odstranit z mluvy Čechů a nahradit ho výrazivem - uchopíme do prací zocelených paží ..............

Tento linquistický návrh bych svěřil k dopracování těm lži-humanistickým spolkům, které inkasujíce od státu miliony a píšíce traktáty o práci na stovkách stran jsou při pohledu na práci IN NATURA intelektuálně zděšeni a samotní aktéři před kolapsem !!!!!!

Poslední žádost by měl na pana knížete osobně - když politické eskrementy typu Kopal, Skácel a parta Edelmanová umístily kamen v blízkosti Památníku v Letech, byl bych docela rád, kdyby si pan kníže zopakoval svoji iniciativu a nechal místo kamene odvést i tyto "šutry ". Zda to bude nahnůj, kafilerii či někam do cirkusu nechám na jeho zvážení !

Kronus Jaroslav - kverulan, lokální variace Švejka a provokater !




na začátek
Vaše emaily zabírají 0,05 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 0%
Copyright © 1996 - 2010 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt - Reklam

Žádné komentáře:

Okomentovat