Počet zobrazení stránky

úterý 2. března 2010

facebook..................

Jaroslav Kronus Nevstupuji do nesmyslných skupin, ale dnes jsem udělal dvě vyjímky. Podpořil jsem skupinu na zakoupení letenky do jisté země pro jednu ne zcela národně-kompetentní osobu a pak jsem podpořil skupinu, že má chuť někomu seznámit jeho obličej s kostkou dlažební.........
I přes nesmyslnost vstupu a podpory těchto skupin se mi nějak ulevilo a non pasaran !

Před 11 minutami · · · Sdílet
Nedávná činnost
Jaroslav napsal vzkaz na Zeď uživatele Nasral Frantanatrabanta.
Jaroslav se stal fanouškem Znám alespoň jednoho člověka, kterému chci omlátit Xicht o dlažební kostky. · ·
Jaroslav napsal vzkaz na Zeď uživatele Klára Veselá Samková.
Jaroslav Kronus
Převzato se serveru Altermedia. Mám jenom obavu, že autor není
obeznámem se skutečnou pohnutkou opone...ntky dr. Samkové. Ona coby
výtečný manipulátor vždy umí schovat nízké pohnutky za proejvy jednou
spravedlnosti, podruhé všelidství, potřetí ...
Jelikož nemám souhlas
k e zveřejnění vztahu obou zaslaných mi jednou z nich, tak sepouze
omezím na kostnatování, že oponentka dr. Samkové ve svém zatvrzelém
tažení proti české společnosti chtěla zneužít značku jejího jména . Ta
ji mírně řečeno poslala k čertu i s jejím mravně pornografickým spolkem
a bylo hotovo !
Zobrazit více
přibližně před hodinou · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Napsal: Jiří Herejk

Zaujala mne interesantní diskuse mezi dámami paní Mgr. Věrou Tydlitátovou, Ph.D. a známou advokátkou paní JUDr. Klárou Samkovou-Veselou, Ph.D. Na první pohled by šlo o profesní spor, kde paní Věra vystupuje z pozice vysokoškolské pedagožky, zatím co paní Klára hájí barvy právního pohledu na celou věc. Zajímavé ovšem je, že obě dámy, ačkoliv obě mají stejný vstřícný postoj k romské populaci se rozešly v nevůli a padala i ostrá slova.

Jablkem sváru mezi oběma dámami se stala celkem běžná situace, kdy se studenti jednoho prestižního pražského gymnázia nepohodli a slovně si trochu vjeli do vlasů při výměně politických názorů, aniž by se prokázalo, že došlo k fyzickému kontaktu, boulím, trháním vlasů a pod. Takové rozmíšky o přestávkách se odehrávají poměrně často, obvykle s podtextem sportovních fanoušků nebo příznivců hiphopu kontra rokenrolu. Rozumný pedagog se na takové věci dívá s nadhledem, obvykle to do první písemky skončí a všichni táhnou za jeden provaz, nezištně si poskytujíce taháky. Při vydávání maturitních vysvědčení čerství abiturienti obvykle posmrkávají, ani otrlí kantoři se nestydí za slzy a slibují si, že se sejdou za pět let, a taky tento slib většinou dodržují.... Zobrazit více

I taková se studentská roztržka se dá zpolitizovat a tím získat mediální publicitu zvláště, jsou-li rodiče aktérů veřejně činné osobnosti. Zde šlo o dceru bývalého místopředsedy ÚV KSČM, která se měla stát podle tvrzení otce obětí šikany a to ze strany pravicově smýšlejících spolužáků. Chápu obavy otce o zdraví dcery, vždyť i on se stal před časem obětí brutálního útoku neznámých pachatelů a vím, že šikanózní jednání může oběť doslova uštvat a následky si nese celý život.

Paní Tydlitátová se zastala šikanované dívky a odsoudila údajné útočníky, kterým hrozilo až vyloučení ze školy. Píše, že “je alarmující, když se do běžného trestu za údajnou šikanu, který je v pravomoci vedení školy, vloží známá advokátka, která snižuje autoritu školy…” Paní JUDr. Samková přijala provinivšího se studenta za svého klienta a ihned předběžně, bez jediného relevantního důkazu vydala rozsáhlé tiskové prohlášení v němž zdůrazňuje studentovu nevinu, jeho morální bezúhonnost, vynikající prospěch atd. Toto tiskové prohlášení zveřejnilo mj. Právo, věcí se zabývaly Britské listy; paní advokátka prohlašuje, že student bude hájit svoji čest všemi dostupnými právními prostředky. Takový postup je v příkrém rozporu s morálním kodexem člena Advokátní komory.

Ředitelství školy bezradně přešlapuje a uvažuje o přehodnocení svého stanovisko, kdy z přestupku proti školnímu řádu, se stal případ pro policii. Vyšlo totiž najevo, že student kromě údajné šikany měl vylepovat na WC letáky antikomunistického charakteru a s protiromsky zaměřenými texty. Vedení školy má za to, že by mohlo jít o trestný čin hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob a podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod dle § 355 tr. zák. Od takových věcí ruce raději dál!

Celá záležitost by se mohla stát trestně-právní kauzou, kde účast advokáta je nezbytná. I když v tiskovém prohlášení Samková uvádí, že jde o studenta na hranici chudoby, ten se nespokojil s obvyklým právním zástupcem ex offo ale najal si věhlasnou advokátku, s palmární sazbou 3.800 Kč/hod.! Takový luxus si nedovolila ani Dělnická strana ve svém posledním procesu, kdy ji hájil předseda Vandas.

Jsme svědky paradoxní situace: Paní Věra Tydlitátová se zastává dcery komunistického funkcionáře i když známe její averzi vůči gojimským komunistům minulým i současným. Budiž jí přičteno ke cti, že její pedagogické svědomí přehlušilo politické antipatie. Paní Klára Samková – Veselá, která o sobě tvrdí, že je “cikánská advokátka” se ujala obhajoby mladíka, podezřelého ze sympatií k neonacistům a vylepujícího nenávistné protiromské pamflety. Budiž jí přičteno ke cti, že mu neodmítla právní pomoc i když tak činí i za cenu porušení zaběhnutých etických principů…

Ale přesto mají obě dámy něco společného. Je to jejich vztah k českému národu. Obě mají potíže se svým temperamentem, kvůli němuž se dostávají do konfliktů s autochtonním obyvatelstvem. Jejich osobitý slovník, kdy JUDr. Samková vyhrožuje známému poslanci, že ho nakope do koulí a paní Věra Mgr. Tydlitátová se prohlašuje, že se stydí za tento národ




I’m ashamed of this nation, I’m ashamed of writing and speaking Czech. Ani pochedet ledaber čechit.

(že tím nemyslela národ pokojně žijící na břehu Jordánu a užívající léčivých účinků solí z Mrtvého moře je nabíledni) je autentickým svědectví lido-demo manýrů, s nimiž by sice obě mohly kandidovat do parlamentu, ale ztěží usilovovat o přijetí do prestižního Lata Bradis Ladies Clubu.

Paní Samková – Veselá nám prozradila, že Romové hluboce pohrdají českými gádži a že uvažuje o emigraci, aby její děti nemusely dále snášet český rasizmus a aby získala prostor pro svou práci, za kterou bude exkluzivně placena:




O odchodu z ČR – alespoň na dobu několika let – uvažuji již více než rok. Pokud totiž člověk není člen sekty flagelantů, potřebuje vidět, že jeho snažení má nějaký výsledek, že věc se někam odvíjí. Život v ČR pro mi přináší cejch blázna, podivína, nutnost neustále ospravedlňovat svoje názory, být neustále v defenzivě. Takovýto životní postoj je psychicky nesmírně náročný a sama cítím, jak ve mě vzrůstá potlačovaná agresivita. Ztrácím schopnost komunikace, což je i s ohledem na moje povolání advokátky kritické. Nezanedbatelný není ani fakt existenčního ohrožení (podstatně obtížnější postavení “cikánské” advokátky) i ohrožení fyzického.

Jinak celá kauza, která by nepřekvapila ve vrcholné okurkové sezóně, je klasickou ukázkou zpolitizování a snahy udělat z komára velblouda. Možná, že tato bouře ve sklenici vody se promítne i do parlamentních interpelací.
1 Star
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Tak jsem si prohlédl profily těch 42 výtečníků moji anti-skupiny. Moje babička by řekla - těm se v životě chlapče vyhýbej, ti jsou schopni napsat nový Manifest o práci ,ale když ji k ní postavíš, tak omdlí !
Když je uvidíš někdě poblinkané v panngejtu, dej od nic hruce pryč. Můžeš chytnou velmi nebezpečné nemoci a zašpi...niš se jejich zvratky.
Jde vesměs o individua t z třetího sektoru, trockisty, internetovou mládež a všechny ,kteří do dJes nerozdýchali, že v roce 1991 současný president založil ODS a připravil masivní přechod společnosti k systému parlamentních stran a kapitalismu volné soutěže. Jejich blounění o nepolitické politice se akorát může odehrávat v putykách či vinárnách a to ještě do té doby, než nevidí dvakrát a více.........
Má-li někdo potřebu věřit jejich kecům, tak a´t opustí moje přátele, skupinu Natalka - která na rozdíl od té první funguje a fungovat bude.Každý, koho pohorší, že je mu zasílána dehonestační zpráva o moji osobě těmito lumpy, může mi ji zaslat. Já už udělám další. Dnes už shromaž´duji toaletní papíry, aby měli na co psát tzv. trestní oznámení a pak je hromadně zašlu dotyčné......., po použití budou patřičně spotřebovány bezdomovci !

Zobrazit více
Před 2 hodinami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
děkuji...............
Před 2 hodinami ·
Slavomír Hromada
Před 2 hodinami ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Gregorovič je bývalý člen Levé alternativy tj. trockista a svého času dělal tzv. policejního znalce ...........

Před 3 hodinami · ·
Martin Čihák
Martin Čihák
a četl jste něco od něj?
Před 50 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
já znám jeho názory,jsou na netu......
Před 49 minutami ·
Nedávná činnost
Uživateli Jaroslav se líbí fotka od Strana svobodných občanů.
Jaroslav se stal fanouškem LENINKA BURIANOVÁ. · ·
Jaroslav a Daniel Konopásek se stali přáteli. · ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Rom Jaroslav Suchý, známý tím, že pohladil amerického prezidenta
Baracka Obamu během jeho návštěvy v Praze, měl v úterý odletět do USA,
kde chtěl požádat o azyl. Amerika však zatím tento pokus zastavila v
zárodku. Už na pražském letišti v Ruzyni nesměl Suchý nastoupit do
letadla.

Před 4 hodinami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Něco mi říká, že te nteploušek se bojí, že by ho mohla pohladit práce a to ani OMYLEM !!!!
Před 4 hodinami ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Strana svobodných občanů : Smutná,ale zákonitý konec měla Národní strana. Její primitivní anticikánismus a směšný antiislamismus mohl býti součástí nějaké mocenské hry,ale to není podstatné.
Co považuji za zásadní, ta kzda by think thank SSO neměl zvážit, zda se neucházet o část voličského elektorátu NS. To co imponovalo ve smyslu anticikánismu, ...již přebrala DS-SS, torzo tzv, kališníků je v zásadě k smíchu.
Z několika rekací bývalých voličů NS jse modvodil velké zklamání, jakým způsobem NS ukončila svoji činnost a cítili sepodvedení. Jenom připomenu, že NS na sebe navázala cca 12 tisíc voličů a to není zase pro současný stav SSO zanedbatelné !!!!!!!!!!

Zobrazit více
Před 4 hodinami · · · Sdílet

Žádné komentáře:

Okomentovat