Počet zobrazení stránky

čtvrtek 1. července 2010

Repete.........




úterý, 29. června 2010

Cominterna end holocaust ala propaganda CNN

Al-Saúd Sultán Salmán Abdul-Azíz
Sultan Al-SaudAsi před 3 dny přinesla streamová media reportáž se soudy s pachateli žhářského útoku na rodinu Kudrikovu.


Nebyli by to ale vlastníci těchto medií CNN nevyjímaje, kdyby neudělaly propagandu která je bezesporu výsledkem lobbyismu tzv.internacionální lidsko-právní mafie ........


Nemusí býti člověk  přímo analytikem , aby  nedovodil  cui bono a  vcelku jednoduchým  konstruktem a  stukturací  nedoprognozoval vývoj dalšíc hudálostí, ve kterém sama  rodina postižená útokem  bude míti pouze  okrajovou roli  !
Nakonec na toto téma napsal redaktor  M.Bartoš asi před 3 měsíci vcelku solidní  zamyšlení , ve kterém je precizován předmět a pozadí  mnou naznačeného  ! 

Umístil jsem zde fotografii saudsko-arabského prince a slečny Šlégrové, jejíž slov . cituji :když se Cikánům v ČR nelíbí a nechtějí respektovat naše zvyklosti, mohou odjet ...bylo v pořadu CNN použito ! Fajn !!!!

Je tomu asi tři měsíce, co byl uvedený princ ze Saudu na návštěvě  Francie !!! Když se s presidentem Sarkozym  dostalina téma muslimové ve Francii a problémy s tím spojené -tento muž prohlásil :


Žádám muslimy ve Francii,aby resektovali zdejší zvyklosti a zákony. Také trvám na tom, když přijedou hosté do moji země, aby resopektovali naše zvyklosti !
Nechtějí-li muslimové ve Francii respektovat zdješí zvyklosti a zákony, nemusí zde ŽÍTI ! konec volné citace ....
Slečno Šlégrové,aniž bych chtěl by´t vnáznakuhledat paraleru mezi Vámi a korunním princem SA, mluvila jste téměř o tom-též ! Jenom aby to taky bylo jasné vrhcábům, zeleným hlavám , trockistům a jiným segmentům žluté internacionály včetně imitací toužící se vlnit u Zdi nářků a nemajíce na to genetickou "probaci " !   
Sjezddm21-3-09-052_2

Žádné komentáře:

Okomentovat